Holland winkelt
Image default
Groothandel

Draadglas online bestellen

Koop nu draadglas via internet: snel, gemakkelijk en goedkoop

Groeiende populariteit van draadglas
Steeds vaker duikt draadglas op in de ramen van bedrijven. Maar ook particulieren gaan steeds vaker voor deze optie. Draadglas is namelijk sterk en veilig glas, doordat er een metalen raster in verwerkt is die extra stevigheid aan het glaswerk geeft. Een belangrijke positief punt van bedraad glas is dat deze glassoort niet in splinters uit elkaar spat als het breekt. Door het rasterwerk blijven de glasdeeltjes goed bij elkaar en vallen in grotere brokken uiteen. Dat is natuurlijk veel veiliger dan wanneer er vlijmscherpe glassplinters alle kanten opvliegen. Geen wonder eigenlijk dat vooral in openbare gebouwen, scholen, fabriekshallen en kantoorruimtes voor bedraad glas gekozen wordt.

Ook hierom kies je beter voor draadglas
Maar er zijn nog wel meer motieven aan te voeren om, ook als particulier, draad glas in huis aan te brengen. Zo is draadglas goed bestand tegen inbraak. Inbrekers hebben echt een hekel aan dit glastype, omdat ze het minder snel kapot krijgen dan gewoon glas. Naast de inbraakwerende werking heeft bedraad glas als groot pluspunt dat het vuur vertraagd. Mocht er brand uitbreken, dan heb je met bedraad glas de nodige extra tijd om zonder kleerscheuren uit een ruimte te ontsnappen.

Koop nu jouw glasplaten via de webwinkel van Glaskoning
De mooiste draadglasplaten op maat, tegen aantrekkelijke prijzen, koop je via de webwinkel van Glaskoning. Als er één online expert in Nederland is op het gebied van draadglas, is het wel Glaskoning. Wie bij ons zijn glas bestelt, profiteert onder andere van:

• Een korte levertijd. Glaskoning bestelt direct via de glasfabriek en kan dus snel leveren.
• Goedkope bedragen voor glas. Groothandelsprijzen en dus veel voordeel!
• Advies op maat. Bel onze klantenservice als je vragen hebt en wij voorzien je van passend advies.

Graag tot ziens in de webshop van Glaskoning!