Holland winkelt
Image default
Groothandel

Een maatwerk thermobox voor de horeca gemakkelijk online bestellen

Een thermobox voor de horeca is een onmisbaar item als u verwarmde of gekoelde gerechten van de ene naar de andere locatie wilt vervoeren. De warmhoudboxen zijn gemaakt van speciaal materiaal, dat optimaal isoleert. Hierdoor blijft de binnentemperatuur van een thermobox constant. Of u nu een ijstaart of een dampend warme stoofschotel wilt transporteren, het kan allemaal met een thermobox voor de horeca. Thermoboxen worden trouwens ook gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Thermobox op maat

Heeft u een cateringbedrijf? Dan is het uw passie om uw klanten de heerlijkste gerechten voor te schotelen. Een thermobox voor de horeca helpt u om de maaltijden na vervoer gloeiend heet op tafel te zetten. Zo’n warmhoudbox draagt bij aan een perfect eindresultaat. Misschien denkt u: de juiste maat zit er niet bij voor mij. Ook dan is er een oplossing. De thermoboxen voor de horeca zijn namelijk op maat te bestellen bij Lagro Waalwijk B.V., een specialist in warmhoudboxen. Zo weet u zeker dat de boxen in uw eigen systeem passen.

Handig in gebruik

De thermoboxen van Lagro Waalwijk B.V. zijn handig in gebruik. Zo zijn ze voorzien van ergonomische handgrepen, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Dat is prettig bij het laden en lossen. Daarnaast is iedere thermobox voor de horeca van dit bedrijf geschikt voor gastronorm bakken. Het klaarmaken van een buffet op locatie is dan ook een fluitje van een cent. De thermoboxen zijn gemakkelijk te stapelen. Ze worden veilig vervoerd op een verrijdbaar onderstel.

Thermoboxen in alle soorten en maten

Warmhoudboxen voor de horeca zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. Er is dus altijd wel een box te vinden die aansluit bij uw wensen. Of u nu een paar pizza’s of een compleet buffet wilt vervoeren, maakt niet uit. Er is altijd een goede oplossing te vinden. Een thermobox voor de horeca is geschikt voor zowel warme, koelverse en diepvriesmaaltijden. Hij sluit perfect en is eenvoudig te openen. Er staat u dus niets in de weg om op locatie een heerlijk diner tevoorschijn te toveren. Bestel daarom direct een box bij de specialist!

https://www.lagrowaalwijk.nl/