Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Aluminium schuifpui op maat

Bij Schipper Ede kunt u een aluminium schuifpui op maat laten maken. Wij raden deze schuifpuien aan als u het belangrijk vindt om veel lichtinval in uw woning te hebben. Bij deze puien zit u niet vast aan één vaste kleur, in principe zijn er eindeloze mogelijkheden wat betreft de kleur van de puien. Bij Schipper Ede bent u ervan verzekerd dat de puien volledig voldoen aan alle eisen en normen wat betreft de veiligheid maar ook de isolatie die hieraan worden gesteld. 

Wat kan ik verwachten van een aluminium schuifpui?

Als u kiest voor een aluminium schuifpui van Schipper Ede, dan mag u hoge verwachtingen hebben. Onze schuifpuien zijn namelijk volledig isolerend waardoor u geen last zal hebben van geluidsoverlast. Ook blijft het in de warme zomers koel in uw woning en juist lekker warm tijdens de koude winterdagen. Dit komt omdat deze puien beschikken over een dubbele borsteldichting. Ook raden wij aan om voor deze schuifpuien te kiezen als u op zoek bent naar iets wat om weinig onderhoud vraagt. U hoeft in principe weinig onderhoud hieraan te verrichten. Het enige wat u af en toe moet doen is de puien schoonmaken met wat zeep en een goede spons. Als u vervolgens de zeep weer eraf afspoelt met wat water en vervolgens droogt met een zeem, kunt u binnen no time weer genieten van het prachtige uitzicht. Doordat de puien al beschikken over een kleur-poedercoating hoeft u dus ook niet te schilderen.

De voordelen van schuifpuien

Naast schuifpuien van aluminium beschikken wij ook nog over diverse anderen schuifpuien. Voor welke pui u ook kiest, u profiteert in ieder geval van vele voordelen. Onze schuifpuien zijn namelijk altijd energiebesparend. Het is in principe een investering maar u ziet dit terug doordat u al gauw een lagere energierekening ontvangt omdat de puien uitstekend isoleren. Ook zorgen schuifpuien voor het besparen van ruimte omdat u de deuren niet hoeft uit te klappen maar enkel hoeft open en dicht te schuiven. Het laatste grote voordeel met onze puien is dat u een duidelijke verbinding creërt tussen uw binnen- en buitenruimte.