Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Waarom poloshirts aanschaffen voor uw bedrijf?

Als bedrijf wilt u graag dat u en uw werknemers professioneel overkomen. U kunt als bedrijf veel doen aan marketing, maar de professionaliteit van de werknemers en de kwaliteit van uw diensten is misschien wel de beste marketing. De kleding van de werknemers is daarbij heel belangrijk. Dit houdt in dat de werknemers in de kleuren van het bedrijf moeten werken en mogelijk een logo of een merknaam ergens moeten hebben staan. Naast het uiterlijk van de kleding is het ook belangrijk dat de kleding lekker zit. Hoe comfortabeler de kleding, hoe productiever en gelukkiger een werknemer kan zijn. In deze blog is te lezen waarom een poloshirt misschien iets is voor uw bedrijf.

Voordelen poloshirt

Een poloshirt is over het algemeen erg netjes en stijlvol. Daarnaast is dit kledingstuk ook erg fijn om te gebruiken in periodes met hogere tempraturen. Dit komt omdat veel polo’s gemaakt zijn van katoen. Katoen ademt zeer goed en is daarnaast ook erg duurzaam. Dit kledingstuk is dus netjes en stijlvol en lekker voor in de zomer en daarnaast dus ook comfortabel. Dit is dus een perfect shirt voor mensen die op kantoor werken en naast de overhemden toch iets netjes willen hebben. Toch is een polo ook zeer interessant voor een schilder, bouwvakker of ander beroep in die richting. Zo komt u als bedrijf netjes en professioneel over en kan u werknemer zich ook comfortabel voortbewegen. Ook zijn er naast deze voordelen veel verschillende maten, merken, soorten en kleuren polo’s te krijgen. Zo kunt u de perfecte polo uitzoeken voor uw bedrijf. U kunt zelfs kiezen tussen korte en lange mouwen polo’s.

Poloshirt bedrukken

Als bedrijf kunt u ook makkelijk een poloshirt laten bedrukken. Zo kan u het logo of de merknaam van uw bedrijf op de polo zetten. Ook kan u een bepaalde tekst of een website natuurlijk toevoegen. Naast bedrukken kunt u ook de kleding persoonlijk maken. Een poloshirt borduren is daar een voorbeeld van. Het borduren van initialen of een logo kan ook een mooie uitstraling geven.

Poloshirt dragen

De voordelen professioneel en netjes komen naar voren als u en u werknemers de polo ook goed dragen. Dit betekent dat het niet professioneel en netjes is als u de kraag omhoog draagt. Ook is het niet professioneel als het logo of de tekst op de polo erg groot is. Een groot logo komt vaak amateuristisch over en heeft dus een averechts effect. Verder hoort u ook en polo niet te dragen onder een colbert. Dit is niet echt stijlvol, een polo is meer bedoeld als een casual kledingstuk.

Poloshirts kopen?

Als u eruit bent en u wilt polo’s gaan kopen voor u en uw werknemers, dan is het een tip om een grotere hoeveelheid in één keer te kopen. Vaak krijgt u bij grotere hoeveelheden bestellen bepaalde kortingen en die kunnen dus de kosten drukken. Verder is het dus ook belangrijk dat u professioneel overkomt, dus neem ook de punten die eerder zijn besproken mee bij de aankoop van nieuwe polo’s.