Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Materiaalcontainer

Een materiaalcontainer, wat is het en wat kan je ermee?

Deze week behandelen we in dit blog de demontabele materiaal container. We geven inzicht in wat de materiaalcontainer een materiaalcontainer maakt en wat je ermee kan. Een demontabele materiaalcontainer is simpelweg een lichtgewicht alternatief voor een zware zeecontainer. Lichtgewicht qua kilo’s, want verder hebben de containers nagenoeg dezelfde eigenschappen. Deze volledig gegalvaniseerde opslagcontainer met houten OSB-vloer is zeer gemakkelijk te verplaatsen en wordt uitgeleverd met een uniek slot.

 

De materiaalcontainer is in verschillende maten verkrijgbaar

Wil je een materiaalcontainer kopen, weet dan dat er talloze varianten beschikbaar zijn. De materiaalcontainers die je in het omvangrijke assortiment van Snelbouwcontainer.nl kan bestellen, zijn leverbaar in verschillende lengten. Kies de afmeting die bij je behoefte past. Kies op basis van de beschikbare ruimte die je hebt op het terrein waar de demontabele materiaalcontainer. Of kies een formaat opslagcontainer dat past bij het aantal kubieke meter opslag dat je denkt nodig te hebben. Voor jouw idee: een 2×2 demontabele materiaalcontainer biedt ongeveer 8 kuub opslagruimte. Een 3×2 meter container geeft je de mogelijkheid om ruim 11 kuub aan materiaal op te slaan. Geen idee wat een kuub is? Denk eens aan een big bag. Big bags worden gebruikt voor het verzamelen, transporteren en de opslag van bouwafval, zand, grind en overig puin. Het zijn zeer stevige grote zakken die je vaak ziet bij het bouwen, verbouwen, klussen en in de tuin. Deze big bag heeft de standaardmaat van 1 kuub. In onze 6×2 container kan je meer dan 22 van deze (volle) zakken opslaan!

 

 

Gegarandeerd lang plezier van je materiaalcontainer

Waar je de materiaalcontainer ook voor wilt gaan gebruiken, een lange levensduur kunnen wij je verzekeren. De materiaalcontainers zijn volledig gegalvaniseerd en vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. Roest? Door de Best-Point-Technologie met een 10-jarige anti-corrosie garantie op deze punten hoef je je dus om roest geen zorgen te maken. De materiaalcontainers zijn uitgevoerd met een OSB-houtenvloer. Met een maximale belasting van 500kg per m2 belasting kan je dus spreken van een meer dan zeer degelijke kwaliteit!

 

Waar onze klanten de materiaalcontainer voor gebruiken?

In de afgelopen 3 jaar hebben we al heel wat demontabele materiaalcontainers mogen uitleveren en opbouwen. De mogelijkheden van deze containers lijken eindeloos te zijn, iedere keer worden wij nog verrast door de toepassing van de materiaalcontainer. Maar om je een idee te geven:

–          Mercy Ships gaat een ‘mobile escape room’ bouwen in onze materiaalcontainer.

–          Horecazaak Het Wedde, eten-drinken-feesten gebruikt de container met stellingen voor hun drankvoorraad.

–          Particulieren kopen de demontabele container als opslag voor tuinmaterialen, extra schuur of motorstalling.

–          Zakelijke klanten kopen de materiaalcontainers als opslagruimte op de bouwlocatie, opslag van archief of inboedelopslag.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/cat/toepassingen/materiaalcontainer/