Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Eigen schuur samenstellen?

Zelf een schuur samenstellen?

Uw eigen schuur kunnen samenstellen voor in uw achtertuin of naast het huis; dat is toch ideaal! Zo krijgt u precies die schuur die u voor ogen heeft en is de schuur van het perfecte formaat voor bij u in de tuin. En dat is dus helemaal niet moeilijk! De creatieve en handige jongens van HAVA Houtbouw & Tuininrichting helpen u uw schuur zelf samen te stellen én bouwen de schuur vervolgens op afspraak in uw tuin. Meer weten? Ontdek wat het team van HAVA voor u kan betekenen op het gebied van houtbouw en tuininrichting.

Over HAVA

HAVA houtbouw & Tuininrichting is opgericht door 3 jongens die in hun vrije tijd al jaren voor vrienden en familie houten meubels van hoge kwaliteit in elkaar timmerden en hier steeds beter en beter in werden. Tegenwoordig hebben zij hun opleidingen afgerond of zijn bezig met een vervolgopleiding in de branche om zich blijvend te ontwikkelen. Samengevat in één woord is HAVA zeer professioneel te noemen. Het team van jonge honden levert nu al topkwaliteit en luistert goed naar de wens van de klant. Kortom: een topbedrijf om o.a. uw schuur zelf bij samen te stellen.

Alle soorten schuren

Bij HAVA wordt u niet beperkt door ‘enkele opties uit het assortiment’. Deze jongens ontwerpen en bouwen alles zelf waardoor u vooral uw wensen kunt doorgeven en u hoort direct wat wel en niet bouwkundig mogelijk is voor in uw tuin. U kunt kiezen uit een ruime hoeveelheid schuurmodellen en hier uw eigen draai aan geven, zowel vanbinnen als vanbuiten. Kies zelf uw hout en beits en HAVA doet de rest.

Wat HAVA zoal voor u kan realiseren:

Hoe werkt het?

Wilt u graag uw schuur zelf samenstellen en deze laten bouwen door HAVA? U krijgt professioneel advies van HAVA en er wordt goed met u meegedacht over de toepassingen van de schuur. Gaat u voornamelijk gereedschappen opbergen in uw schuur? Dan passen we de berging hier mooi op aan, zodat u zoveel mogelijk van de ruimte goed kunt benutten. Dit geldt uiteraard ook voor iedere andere toepassing.

Interesse?

Bij interesse in uw schuur zelf samenstelling onder de begeleiding en bouwkundige kennis en kunde van HAVA, kunt u gerust contact opnemen. HAVA Houtbouw & Tuininrichting is te bereiken op info@hava.nl en 06-0386 175 17.

https://www.hava.nl/