Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Goedkope relatiegeschenken, wat is er te koop

Met een beperkt budget toch leuke relatiegeschenken of give aways kopen, uit wat voor een artikelen kun je dan kiezen en wat zijn de voor-en nadelen. Wij hebben een aantal relatiegeschenken  voor je op een rij gezet..

Relatiegeschenken voor weinig geld

 1. Klaparmbanden: vallen op, zijn goed te bedrukken. Nadeel aantal drukkleuren zijn beperkt

 2. Balpennen: In heel veel modellen en kleuren beschikbaar, iedereen gebruikt ze. Nadeel: niet origineel

 3. Lanyards of keycords: veel ruimte om te bedrukken, in veel kleuren beschikbaar. Nadeel: niet iedereen zal ermee gaan lopen.

 4. Sleutelhangers: de keuze is enorm, voor elk wat wils. Nadeel: drukformaat vaak klein

 5. Aanstekers: zeer bekend gebruiksartikel, blijft lang in het bezit , nadeel: wel gericht op alleen volwassenen 

 6. Gadgets voor telefoon en tablet zoal een schermreiniger of webcamcover. Zijn heel actueel en vallen op. Nadeel: weet iedereen waar je het voor gebruikt

 7. School en kantoorartikelen zoals gum, puntenslijper of liniaal. Handige gebruiksartikelen die op het bureau blijven liggen. Nadeel: voor scholieren of mensen die op kantoor werken.

 8. Magneten. Om papieren mee vast te zetten op bijvoorbeeld een koelkast. Voor een breed publiek, zijn ook in full colour te bedrukken. Moet bij je product of boodschap passen.

 9. Pashouders, om een bankpas in te doen RFID beveiliging. Opvallend en zorgt voor de beveiliging van de bankpas, kan niet geskimd worden. Nadeel: past hierdoor niet meer in elke portemonnee.

 10. Flesopeners. Handig artikel dat zowel als sleutelhanger als gewoon wordt geleverd. In vele verschillende modellen, materialen en kleuren. Brede doelgroep. Nadeel: moet passen bij je bedrijf, doelgroep of product.

 11. Beautyartikelen zoals lippenbalsem of spiegeltje. Blijven langdurig in de handtas of jaszak. Doelgroep is over het algemeen vrouwen.

 12. Snoep. Altijd lekker en fris voor tussendoor. In veel varianten, leuke weggevers, vind iedereen lekker. Nadeel: slecht voor de tanden

 13. Kofferlabels: speciaal voor de reislustigen. Makkelijk om mee te nemen. Nadeel: geschikt voor een specifieke doelgroep

 14. Kinderartikelen zoals een jojo, spelletje, puzzel of strandbal. Leuke artikelen waarmee lang gespeeld kan worden door jong en oud.  Nadeel: kan per artikel erg verschillen voor welke doelgroep ze geschikt zijn.

 15. Seizoensartikelen: zoals ijskrabbers in de winter en waaiers in de zomer. Speel in op het seizoen, dan wordt het zeker gebruikt. Nadeel: seizoensgebonden.

Hopelijk hebben we je hierbij op wat ideeën gebracht. Kijk in onze categorie Ideeën op basis van budget voor nog meer leuke goedkope relatiegeschenken! Voor advies mag je altijd met ons bellen of mailen 0546-433120 of info@relatiegeschenk4you.nl.

www.relatiegeschenk4you.nl snel, makkelijk en goedkoop!

 

https://www.relatiegeschenk4you.nl/