Holland winkelt
Image default
Bedrijven

foute kerst is toch het leukste

U heeft ze vast wel eens gezien tijdens de kerstperiode; van die hilarische truien met grappige opdrukken. Anders heeft u ze vast wel eens gezien in Amerikaanse films of series. Het dragen van dit soort shirts is namelijk een traditie die daar begonnen is in de jaren 60. Maar deze traditie begin langzaam maar zeker heel de wereld over te nemen. Zo zijn ze ons in canada en Engeland al voor. Het enige wat Nederland nu te doen staat is deze traditie uit te breidden en door Europa te sturen.

Als u het etentje aankomende kerst ergens anders dan thuis met het gezin gaat vieren, dan is het misschien wel leuk om de gastheer of gastvrouw te verrassen en aan te komen lopen in een foute kersttrui! En als u deze trui nu al besteld, weet u zeker dat u hem op tijd binnen zal krijgen. Stelt u zich eens voor dat u bij een etentje bij uw ouders komt en wanneer u uw jas uit doet, komt er opeens zo’n leuke trui tevoorschijn. Ik durf u te garanderen dat iedereen in een deuk zal liggen!

Ons assortiment kersttruien is zo uitgebreid en luxe dat u alle soorten kerst truien kan halen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een foute kersttrui heren 3D waar uw trui echt tot leven komt. Dit pakt in bijna alle gevallen goed uit, waar mensen normaal een saaie kerst zouden hebben met weinig tot geen grappige gebeurtenissen. Kan dat nu veranderen dankzij ons! Iedereen zal het over die ene kerst hebben waar u aan kwam zetten in uw bijzondere trui.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in ons uitgebreide assortiment kunt u altijd even onze website bezoeken. Er staat een link naar onze website onderaan de pagina dus als u daar op klikt, kunt u direct bestellen. Voor de Belgen onder ons kunt u ook naar onze Belgische website gaan. Dit komt beter voor u uit i.v.m. lever kosten

https://www.uglyxmas.nl