Holland winkelt
Image default
Architectuur

De mooiste en beste vonkenschermen van Nederland

Veel mensen die een houthaard, pelletkachel of gashaard in huis hebben, denken dat een vonkenscherm eigenlijk overbodige luxe is. Zijn dit soort haardschermen niet puur voor de show, om indruk te maken op gasten? Natuurlijk: het oog wil ook wat en een vonkenscherm ziet er fraai en luxe uit. Maar laat dat niet de hoofdreden zijn om een vonkenscherm te kopen. De belangrijkste functie van vonkenschermen is namelijk niet de sfeer, maar vooral het voorkomen van schade en gevaarlijke situaties. Een vonkenscherm houdt rondspringende vonkjes op afstand en voorkomt dat er brandplekken in het tapijt of in uw kleding kunnen ontstaan. Ook neemt de kans op een binnenbrand enorm af als u kiest voor de plaatsing van een kwalitatief goed haardscherm.

Mogelijkheden te over qua stijlen en soorten vonken schermen

Klassieke haardschermen, moderne varianten, gewaagde vormen, inklapbare vonkenschermen: wie van klasse op maat houdt moet eens een kijkje nemen in de prachtige collectie vonkenschermen van Airxlshop.nl. Zowel online als fysiek staat Airxlshop bekend vanwege zijn uitstekende kwaliteitsproducten, scherpe tarieven (door rechtstreekse inkoop bij fabrikanten) en een uiterst klantvriendelijke service en nazorg. Want uw welzijn en veiligheid staat hoog op onze prioriteitenlijst!

Zoek in onze collectie vonkenschermen en bestel snel

Airxlshop is een grote en betaalbare speler op de markt van vonkenschermen. Een kijkje nemen in onze webshop levert het bewijs dat wij een breed aanbod vonken schermen aanbieden voor interessante prijzen. Ongetwijfeld vindt u wel een scherm voor uw haard die aansluit op uw hoge eisen! Zo niet, contacteer dan gerust onze vakkundige klantenservice. Zij zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw situatie!