Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Een waardige gedenksteen koopt u in de buurt van Arnhem

Meijer Natuursteen is het familiebedrijf uit Oosterbeek, in de buurt van Arnhem, waar u een waardige gedenksteen vindt voor uw overleden dierbare. Zij hebben al meer dan een eeuw ervaring met het vervaardigen, plaatsen en onderhouden van verschillende soorten grafmonumenten. U wordt altijd op een persoonlijke manier geholpen door dit bedrijf. Ze helpen u graag zoeken naar een grafmonument dat bij de overledene past.

Ontvangt altijd persoonlijke begeleiding

Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten grafmonumenten. Zo leveren ze ook schitterende gedenkstenen. Ze ondersteunen u waar ze maar kunnen, want u heeft het al moeilijk genoeg na het verliezen van een dierbare. Ze luisteren graag naar u en bieden u graag een persoonlijke service. Deze service krijgt u tijdens het gehele proces, van het oriënteren op een steen of monument tot het plaatsen ervan. Een oriëntatiegesprek is overigens altijd vrijblijvend.

Een ruime keuze uit materialen

Dit familiebedrijf uit Oosterbeek, nabij Arnhem, biedt u de mogelijkheid om zelf de materialen voor de gedenksteen of het grafmonument te kiezen. Deze specialist maakt namelijk waardige grafmonumenten van verschillende materialen, al jarenlang. Kies uit de mooiste materialen, zoals:

  • Glas
  • Hout
  • Marmer
  • Graniet
  • Staal
  • RVS

Let er wel op dat het ene materiaal meer onderhoud vergt dan een ander materiaal. Zo hebben zachtere steensoorten meer onderhoud nodig dan hardere. Het ontwerpen, creëren, plaatsen én onderhouden van de grafsteen kunt u daarom ook overlaten aan deze specialist uit regio Arnhem. Ook voor het restaureren of schoonmaken van de grafsteen kunt u de hulp inschakelen van de experts van dit bedrijf. Zo heeft uw dierbare een schone en waardige gedenkplaats, zonder dat u er veel werk aan heeft.

Breng een bezoek aan de showroom

Breng eens een bezoek aan de showroom in Oosterbeek, waar u mogelijke grafstenen en -monumenten kunt bekijken. Op deze manier kunt u in alle rust een waardige gedenksteen of grafmonument uitzoeken in de buurt van Arnhem. Wilt u meer weten over de diensten die deze specialist u kunnen bieden? Neem dan contact met ze op.

https://www.meijer-natuursteen.nl/