Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Demontabele container Bergschenhoek

Demontabele container Bergschenhoek

Heeft u interesse in het kopen van een demontabele container en bevind u zich in de regio Bergschenhoek? Snelbouwcontainer is dan de perfecte locatie om uw container te kopen. Met onze scherpe tarieven zitten we bij Snelbouwcontainer altijd onder de tarieven van de concurrentie, u krijgt dus de laagste prijsgarantie! Woont u niet in de omgeving Bergschenhoek maar wilt u toch een container voor de laagste prijs bestellen? Geen probleem want snelbouwcontainer levert door heel Nederland en zelfs België, zodat de klant altijd blij kan worden gemaakt met een nieuwe zelfbouw container.

Specificaties van de demontabele container van snelbouwcontainer

De demontabele container van snelbouwcontainer komt voor in verschillende afmetingen en kleuren. Voor de klant met weinig ruimte zal de 2×2 container erg geschikt zijn. Door de kleine afmetingen past deze container op plekken waar weinig ruimte is. Als u toch liever een grotere container wil kunt u ervoor kiezen om de 6×2 zeecontainer aan te schaffen. Deze containers hebben een afmeting van wel 6 meter lang en 4 meter breed, uitermate geschikt om veel spullen in op te slaan. Elke demontabele container bij snelbouwcontainer is beschikbaar in verschillende kleuren. Verf bijvoorbeeld uw demontabele container zwart, rood, groen of bruin. Let wel op dat door het kiezen van een extra kleurtje op uw demontabele container het tarief iets zal stijgen.

Waarom een snelbouw container kopen?

Op het internet zijn er genoeg websites voor het kopen van een demontabele container, maar waarom zijn de containers van snelbouwcontainer zo goed? Doordat snelbouwcontainer al 10 jaar in het vak zit zit is dit een makkelijk te beantwoorden vraag. Alleen maar de beste kwaliteit containers, BOS containers, worden verkocht via snelbouwcontainer. BOS demontabele container beschikt over de meeste keurmerken die een demontabele container maar kan hebben. Door het degelijke Duitse staal krijgt de behuizing van een BOS container 10 jaar garantie tegen roesten.

Een snelbouw container tweedehands aanschaffen

Veel kopers van demontabele containers willen het liefst zo min mogelijk geld uitgeven. Een tweedehands demontabele container schiet al snel bij mensen te binnen als ze denken aan geld besparen. Wij bij snelbouwcontainer verkopen geen tweedehands containers, dit komt doordat bij tweedehands producten de garanties vaak vervallen. Doordat de container vaak al 5-10 jaar in gebruik is zullen gebruikerssporen en roest onvermijdelijk zijn.  Snelbouwcontainer wil altijd garant kunnen blijven staan voor de producten die worden verkocht en bij tweedehands containers kunnen wij dit niet garanderen, vandaar dat er geen tweedehands containers worden verkocht via snelbouwcontainer.

Heeft u interesse in het kopen van een demontabele container en wilt u zo min mogelijk geld uitgeven? Doe dan nu u bestelling via snelbouwcontainer.nl. De opties voor het gebruik van een demontabele container zijn oneindig. Zo kan de container als schuur worden gebruikt of als afvalcontainer, alles is mogelijk met de demontabele containers van snelbouwcontainer!

Adres: Warmoeziersweg 20, Bergschenhoek

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl/info@snelbouwcontainer.nl

https://www.zelfbouwcontainer.nl/