Holland winkelt
Image default
Bedrijven

10ft container aanschaffen

Wat is een 10ft container en waar kan u hem aanschaffen?

 

Een 10ft container is een container die veel wordt besteld bij snelbouwcontainer. De 10ft container dimensions, oftewel de afmetingen: 3 meter lang bij 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit zijn de buitenmaten van de container. De binnenmaten van een 10ft containers zijn als volgt: 2,8 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,3 meter hoog. Op de website van snelbouwcontainers kan makkelijk en snel een 10ft container worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om een 10 ft container geïsoleerd aan te schaffen via de website, alleen zal de prijs van een geïsoleerde unit hoger liggen dan bij de standaard containers.

 

Een 10 ft container kopen marktplaats

 

Een nog goedkopere optie voor het aanschaffen van een 10ft container is een gebruikte container aanschaffen via bijvoorbeeld marktplaats. Het komt vaak voor dat een nieuwe container te duur is voor de klant, vaak zullen mensen dan op marktplaats gaan kijken naar tweedehands producten. Zoektermen als ‘’gebruikte 10 ft container te koop’’ worden vaak gezocht op google en marktplaats. Een groot nadeel van een gebruikte container is dat de garanties al langer op het product zitten en dus vaak niet meer geldig zijn of later zullen vervallen. De containers die tweedehands worden gekocht zijn vaak ook al langer intensief gebruikt en zullen dus gebruikerssporen bevatten zoals bijvoorbeeld roest.

 

De grotere broer van de 10ft container, de 20 ft container

 

Wanneer de 10ft container te klein is voor de klant kan er altijd nog de grotere broer worden besteld, namelijk de 20ft container. Een 20 ft container wordt ook wel een zeecontainer genoemd omdat deze heel vaak worden gebruikt bij het verzenden van producten per  boot. Door de grote afmetingen zijn de 20ft containers geschikt om veel spullen op te bergen of te vervoeren. De 20 ft container afmetingen zijn als volgt: 6 meter lang bij 2,5 meter breed bij 2,5 meter hoog, dit zijn de buitenmaten. Dit zijn de binnenmaten van een 20 ft container: 5,88 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,4 meter hoog.

 

Het kleinere broertje van de 10ft container, de 8ft container

 

Als de klant op zoek is naar een kleinere variant dan de 10ft container kan er worden gekeken naar de 8ft container. De 8ft container is een handige optie voor mensen met weinig ruimte. Wanneer een klant met weinig ruimte toch nog een extra opbergplek nodig heeft kan er worden gekozen voor deze kleinere container. Door zijn afmetingen niet te groot zijn is het makkelijk om de 8ft container te plaatsen op kleinere plekken, en kan er nog steeds gebruik van worden gemaakt als bijvoorbeeld een extra schuur of werkplek. De 8ft container heeft een afmeting van 2×2 dit wil zeggen dat de container ongeveer 2 meter lang bij 2 meter breed bij 2 meter hoog is.

 

Heeft u Interesse in een 10ft container of heeft u interesse in het kopen of huren van een 20 of 8 ft container? Doe dan nu u bestelling op snelbouwcontainer.nl en bestel u container naar keuze in verschillende kleuren opties. Snelbouwcontainer.nl zal Leveren door heel Nederland, en zelfs in België wordt er bezorgd.

 

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl/info@snelbouwcontainer.nl

Laagste prijsgarantie/ 10 jaar anti roest garantie

Bestel nu

Neem contact op

Vraag offerte aan

 

https://www.zelfbouwcontainer.nl/