Holland winkelt
Image default
Bedrijven

De Vloerenspecialist in Amsterdam

Wilt u graag een mooie vloer kopen in Amsterdam van goede kwaliteit? Dan bent u bij De Vloerenspecialist aan Huis altijd welkom! Bij ons treft u een divers assortiment aan de mooiste vloeren aan; van pvc tot linoleum, en van laminaat tot tapijt. Zo is er voor iedere woning wat wils. Met een mooie vloer legt u de basis voor uw verdere interieur. En op de vloeren van De Vloerenspecialist aan Huis kunt u bouwen! Weet u al precies wat voor een vloer u wenst voor uw woning? Dat is fijn. Maar ook wanneer u dit nog niet goed weet, helpen wij u van harte verder. U krijgt altijd persoonlijke service van Dennis die u graag geheel vrijblijvend advies geeft.

Wij hopen u te inspireren, zodat u een vloer vindt waar u verliefd op wordt! U kunt vervolgens jaren van uw aanschaf genieten, kenmerkend aan ons assortiment is namelijk de duurzaamheid en kwaliteit. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunnen wij de vloer uiteraard geheel op maat voor u maken. Onze prijzen zijn inclusief het egaliseren en het leggen van de vloer.

Welke vloeren u bij ons kunt kopen in Amsterdam

U kunt bij ons vele diverse vloeren kopen in Amsterdam. Onze leverancier is het toonaangevende merk Forbo; een bekende naam in de vloerenwereld. Kenmerkend aan deze vloeren is de uitstekende kwaliteit. Zoekt u bijvoorbeeld een PVC Linoleum Vinyl vloer? Een goede keuze! Deze vloer beschikt over de look and feel van bijvoorbeeld een echte stenen of houten variant. Echter heeft u geen ‘last’ van het hardnekkige onderhoud. Kenmerkend aan pvc vloeren is dat ze zeer eenvoudig schoon te maken en houden is.

Daarnaast is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming, goed bestand tegen water en ze beschikt over een antislip laag. Dit is een sterke en stoere vloer die goed tegen een stootje kan! Bent u meer een liefhebber van zachte ondergronden? Dan is ons aanbod aan tapijt iets voor u! Met een tapijt als vloerbedekking creëert u sfeer en gemoedelijkheid in uw interieur. Dat is thuiskomen in een heerlijk, behaaglijke woning. U kunt bij ons diverse uitvoeringen aanschaffen en wij maken de vloer uiteraard geheel op maat. Maar ook voor linoleum, vinyl en marmoleum kunt u bij ons terecht! Geniet van onze prettige prijs-kwaliteitsverhouding en laat u verrassen door het assortiment.

De voordelen van het kopen van een vloer bij ons in Amsterdam!

Wanneer u besluit een vloer in Amsterdam te kopen bij De Vloerenspecialist aan Huis, geniet u van vele voordelen;

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak
  • U krijgt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Onze vloeren komen van de topleverancier Forbo
  • U heeft de keuze uit een divers en duurzaam assortiment!
  • U krijgt altijd persoonlijke service
  • Wij inspireren en adviseren u graag
  • Alle vloeren worden voor u op maat gemaakt
  • Het opmeten kan bij u thuis, in een winkel of bij uw bedrijf!
  • U kunt veel positieve reviews vinden van voorgaande klanten
  • Alle prijzen zijn inclusief egaliseren en plaatsen

Maak een afspraak met De Vloerenspecialist in Amserdam

Wilt u graag bij ons een vloer in Amsterdam kopen? Dat kan! U kunt geheel gratis een offerte op maat aanvragen, u krijgt deze binnen 24 uur. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u van harte verder.

https://www.vloerenspecialistaanhuis.nl/