Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Container huren – Demontabele container – Zeecontainer

Een zeecontainer gebruiken als opslag

Vaak gebruiken bedrijven een 20ft zeecontainer of een 10ft zeecontainer als opslagruimte, deze containers zijn vaak erg vies en vereisen veel onderhoud. Daarnaast is het ook een heel gedoe om de zeecontainer op locatie te krijgen. Vaak is hier ook een kraan voor nodig. De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn net iets kleiner en hebben ook het grote voordeel dat zij demontabel zijn. Dit zorgt er ook voor dat de container geplaatst kan worden op moeilijk te bereiken plaatsen. Zo kan een container bijvoorbeeld op een heuvel worden geplaatst of in een ruimte met een kleine ingang. De panelen waar de container van is opgebouwd kunnen door de ingang worden getild en op de plaats worden gemonteerd.

De voordelen van een demontabele container

Een demontabele container kan worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Zo kan de snelbouw container worden gebruikt als opslagruimte in de tuin van een klusjesman om gereedschap op te slaan. Daarnaast kan een grotere demontabele container worden gebruikt als bedrijfsopslag voor grotere bedrijven. Als laatste kunt u een materiaalcontainer kopen om te koppelen met behulp van de koppelstukken zodat u een nog groter formaat container kunt maken. Hiermee kunt u een container monteren met een maximale grootte bijvoorbeeld 6 x 4 meter.

Een container in elk formaat

Een demontabele zeecontainer is er in verschillende maten en vormen. Zo kunt u de kleinere variant van een 10ft container kopen met de afmetingen 3 x 2 meter. Deze container kan bijvoorbeeld worden geplaatst in de achtertuin om te worden gebruikt als gereedschap opslag container. Daarnaast kunt u de kleinere varian van een 20ft container kopen met de afmetingen 6 x 2 meter. Deze container kan makkelijk worden gebruikt voor een bedrijf om een groot deel van voorraad (tijdelijk) op te slaan, ideaal tijdens een bedrijfsverhuizing.

De mogelijkheden van een opslagcontainer

Bij de demontabele containers van Zelfbouwcontainer zitten veel verschillende opties. Zo kunt u het deurtype naar wens aanpassen. Neem bijvoorbeeld een enkele of dubbele deur aan de korte zijde. Of neem een dubbele deur aan de lange zijde met een enkele deur aan de korte zijde. Daarnaast is de container ook nog eens uit breiden met verschillende accessoires zoals: stellingen, dakramen en koppelstukken.

Demontabel en gemakkelijk te monteren

De snelbouwcontainers van Zelfbouwcontainer zijn gemakkelijk te monteren zonder hulp van zwaar gereedschap. Zo kan een demontabele container al worden gemonteerd met behulp van een setje moersleutels, momentsleutel en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Uiteraard zijn hier ook nog afhankelijk van het formaat van de container een aantal sterke handen nodig. De panelen zijn makkelijk te monteren aan elkaar met behulp van moeren en bouten.

Zelfbouwcontainer de goedkoopste van Nederland

Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele containers door heel Nederland tegen de laagste prijs garantie. Daarnaast hebben wij altijd tweedehands containers met lichte gebruikssporen. Bij Zelfbouwcontainer kunt u een container kopen of een container huren. Neem contact met ons op via info@zelfbouwcontainer.nl of bel naar 085 0685 590. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze op

https://www.zelfbouwcontainer.nl/