Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Al die leuke kinderkleding

Schattige jurkjes, stoere pakjes en talloze kleding. Onze baby’s hebben vaak een grotere en uitgebreide kledingkast met vele keuzes. En altijd wel iets passend voor elke gelegenheid. Denk maar eens aan de kerst periode. Dan koop je al snel iets extra’s zowel voor jezelf als voor je kinderen. Kerst is natuurlijk dan ook een feestje en niets is zo leuk om even iets anders aan te trekken wat net een beetje extra is dan de dagelijkse kleding. En ja de kerstperiode heeft dan ook vaak van die leuke jurkjes en pakjes. Moeilijk om te weerstaan, al sta ik dan toch al snel bij de kassa voor dat extra jurkje.

Online

Waar je tegenwoordig wel goed op kan rekenen is het online bestellen van kinder kleding. Scheelt in deze tijden een extra ritje naar de stad, en hoeven de kinderen ook niet mee. Met de oudere kinderen gaat het nog wel maar de jongere kinderen vinden winkelen toch wel vaak saai. Wat ik helemaal begrijp, hun zijn natuurlijk liever bezig met lekker spelen. Maarja in een fysieke winkel is dat niet altijd het beste om te doen. Nee, ik bestel liever gewoon lekker op de bang en komen de oudere kinderen vaak gezellig naast mij zitten.

Hoe meer je ook op internet zoekt naar kleding hoe unieker de websites  vaak worden. Leuk dat je gewoon even iets anders kan vinden dan bij de h&m en c&n. De kinderkleding die ik vaak bestel zijn toch wel net ietsjes anders dan de gemiddelde kleding item. Het geeft een extra gevoel van luxe bij zonder dat ik er barsten veel voor uit hoeft te trekken uit mijn portemonnee. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Quapi kinderkleding vind ik daarom dan ook echt wel leuk en mooi. Net dat extra stukje aandacht waar ik naar op zoek ben.

Leuk en praktisch

Ook al kijk ik naar hoe het kleding item eruit ziet, denk ik ook na aan de praktische kant van de kleding. Kinder kleding moet, naar mij zeggen, zowel leuk als praktisch zijn. Niks is zo vervelend als een kleding item niet lekker zit, of beweging belemmerd. Wat ik ook belangrijk vind is dat de kleding makkelijk op elkaar aansluit. Dat als er een t-shirt vies word, wat ook best vaak gebeurd, makkelijk een andere shirt erop kan. Zodat mijn kinderen weer lekker verder kunnen spelen en als nog er verzorgt eruit zien.

De valkuil: babykleding

Babykleding is dan ook echt wel mijn valkuil. Het is gewoon te schattig. Zo klein en fijn, maakt niks uit of het een jongens, meisjes of unisex kleding is. Ik neig al snel om toch nog een extra kleding item te kopen, zowel fysiek als online, voor de baby. Quapi babykleding is dan ook nog eens extra leuk. Zoals ik al eerder zei, ik hou van unieke items die niet mijn portemonnee legen in een keer. Daarom ben ik blij dat er meerdere websites zijn die unieke baby en kinderkleding aanbieden, die ik gewoon vanuit de luie stoel of bank kan bestellen.