Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Het gemak van basis t-shirts in grote maat

Iedereen heeft er wel een aantal in de kledingkast, de basis shirts. Ondenkbaar om deze niet in huis te hebben en het gemak van de basis shirts is eindeloos.

Basis shirts in diverse maten

In vrijwel alle kledingwinkels is wel een schap te vinden met de basis shirts. In de reguliere kledingwinkels vind je dan ook de basis shirts in de maten s tot en met xxl. Ben je afhankelijk van grote maten herenkleding, dan word het vinden van een geschikt basis shirt iets lastiger. Hiervoor kun je niet zomaar terecht in de reguliere winkels maar moet je opzoek naar een grote maten specialist. Bij de grote maten specialist zijn de basis shirts meestal te verkrijgen in de maten xxl tot en met 6xl.

Verschillende kleuren basis shirts

Basis shirts bestonden vanuit het verleden uit de basis kleuren zwart, wit, navy en grijs. Maar inmiddels zijn de kleuren verder uitgebreid. De Jack & Jones grote maten heren t-shirts zijn er ook in andere kleuren te verkrijgen. Zo word er vaak gekozen voor basis shirts in andere kleuren zoals khaki, blauw of zelfs rood. Hiermee word vaak de keuze gebaseerd om het basis shirt onder bijvoorbeeld een overhemd of pullover te dragen.

Combineren met basis shirts

Een basis shirt is eigenlijk een ideaal kledingstuk om mee te combineren. Zo kun je een wit basis shirt combineren met een trendy gewassen jeans waarbij een witte sneaker niet mag ontbreken uiteraard. Combineren doe je ook met een overhemd, zorg ervoor dat de kleur van het shirt niet teveel afsteekt hierin. Draag jij grote maten heren t-shirts? Dan kun je ook combineren met bijvoorbeeld een jeans overhemd wat je los over het shirt draagt. Kies voor een iets minder aanwezige kleur zoals bijvoorbeeld khaki met een zwarte jeans, die je op jouw beurt compleet maakt met een fraaie schoen. Zo kun je zien dat je met zelfs een basis shirt allerlei verschillende outfits samenstellen.

https://www.bigmensfashion.nl/t-shirts