Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Specialistisch schoonmaakbedrijf in omgeving Tilburg en Den Bosch

Onze werknemers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit handen worden genomen. Nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken en richten op uw werk. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met het schoonmaakbedrijf van Tilburg en Den Bosch.

Werkomgevingen van Hofkens HIG; niets is te gek

Met schoonmaakbedrijf Hofkens HIG in Tilburg en Den Bosch hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden graag over. Wij werken voor een scala van bedrijven zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden.

Kiezen voor Hofkens HIG: waarom?

De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer brand schoon wordt. De certificaten die wij beschikken zijn ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met echte experts op het gebied van schoonmaak.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.hollandwinkelt.nl/