Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Je personeel inspireren 

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij hebben dta allemaal voor u! Maar we hebben ook meer namelijk een ruimte die inspireerd. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Wij bij C-Bèta doorbreken dit met onze unieke ruimtes. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Intresse? neem contact met ons op

 

Circulair ruimtes en locaties voor u


Wij hebben vanuit een circulaire filosofue zorgvuldig duurzame materialen uitgekozen voor onze werkruimtes en locaties. Doordat we dit hebben gedaan mogen wij onszelf officeel een duurzame locatie nomeen. Dit maakt ons erg trost! Graag ontvangen wij iedereen die geïnspireerd wil raken door ons. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is goed om concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook zit zou kunnen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Evenementen op maat 

Wij zijn uniek in vele opzichten.Wij bieden prachtige evenementenlocaties met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam.  Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Of uw groep nou klein is of groot wij hebben dejuiste locatie voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Waar u ook naar op zoek bent  Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/