Wanneer uw organisatie binnenkort overstapt naar Salesforce, wilt u natuurlijk dat de implementatie van dit nieuwe systeem soepel verloopt. U maakt de overstap immers om de processen van uw bedrijf in goede banen te leiden. Daarom schakelt u het best Profit4SF in als partner voor de implementatie van Salesforce. Hun medewerkers hebben enorm veel kennis over dit geavanceerde systeem en kunnen uw organisatie uitstekend helpen om het systeem te integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat kan deze organisatie voor u betekenen?

Wanneer u Profit4SF als partner inschakelt, ontvangt u allereerst advies over de implementatie van Salesforce. Uw organisatie moet namelijk eerst een Salesforce CRM strategie bepalen. Wanneer dit is gedaan, voert deze organisatie de daadwerkelijke implementatie van Salesforce uit binnen het overeengekomen tijdsbestek. Hierna is een belangrijk onderdeel voltooid, maar het is ook van groot belang dat alle werknemers binnen uw organisatie wegwijs raken in het systeem. Ook op het gebied van Salesforce trainingen is Profit4SF uw partner. Zodra de Salesforce implementatie en trainingen zijn voltooid en gegeven, kan uw organisatie aan de slag in het nieuwe systeem. Uiteraard staat deze organisatie ook hierna te allen tijde voor u klaar als partner in Salesforce.

Plan direct een afspraak in

Wilt u graag dat uw gehele organisatie zo snel mogelijk wegwijs wordt in het nieuwe systeem? Wacht dan niet langer en neem contact op met Profit4SF via de contactgegevens op de website om een afspraak in te plannen en hen in te schakelen als Salesforce partner. Hun ervaren consultants komen maar al te graag bij uw organisatie langs voor het implementeren, configureren en inrichten van Salesforce. Dit doen zij op basis van een fixed price tarief of nacalculatie. U kunt wel op voorhand een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent wanneer u deze specialisten inschakelt. Dit doet u tevens via de contactmogelijkheden op de website.