EasySecure is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdsregistratie, projectregistratie, bezoekersregistratie en aanwezigheidsregistratie. Al sinds 2005 leveren zij verschillende systemen om toegangscontrole in bedrijven aan te scherpen. Deze specialist begrijpt dat u zicht wilt hebben op wie er uw pand binnenkomt. Ze bieden verschillende oplossingen aan en investeren continue in de nieuwste technologieën van de beste kwaliteit. U kunt bij dit bedrijf terecht voor onder andere een tijdregistratiesysteem, prikklok, intelligente kaartlezers, vingerscans, gezichtsherkenning, codetableaus en meer. Registratie is eenvoudig mogelijk via de mobiele telefoon, een kaart, tag, code, vingerscan en/of gezichtsherkenning. Voor welke optie u ook kiest, u profiteert van systemen van hoogwaardige kwaliteit.

Een tijdregistratiesysteem op maat

Een van de systemen die u bij EasySecure kunt aanschaffen, is een tijdregistratiesysteem. Dit is een kloksysteem voor uw medewerkers. Hiermee ziet u wanneer uw medewerkers in- en uitklokken en houdt u het overzicht. De urenregistratie gaat via dit systeem zeer eenvoudig en wordt zo goed bijgehouden. Daarnaast kunnen ze bij deze specialist het tijdregistratiesysteem voor u op maat maken, zodat het aansluit bij de wensen van uw bedrijf.

Eenvoudige urenregistratie via een prikklok

Ook de prikklok is een handig en veel gebruikt systeem om de urenregistratie van medewerkers bij te houden. Een prikklok registreert de in- en uitloop in uw bedrijfspand. Zo weet u precies wie uw pand betreden heeft en wanneer deze persoon weer naar buiten is gegaan. Dit draagt onder andere bij aan de veiligheid van uw bedrijf. De registratie via dit systeem is mogelijk via een mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag, code, vingerscan en/of gezichtsherkenning.

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in een tijdregistratiesysteem, prikklok of een van de andere systemen van EasySecure? Bekijk dan hun website voor meer informatie of neem contact met hen op. De specialisten van dit bedrijf beantwoorden uw vragen en geven u graag deskundig advies.