Wilt u advies over de koop of verkoop van uw woning van een makelaar in Naarden of Bussum? Ook in Hilversum en ’t Gooi kunt u terecht bij deze vakbekwame makelaar. Dat kan gaan van het vormgeven van een zoekopdracht en het dagelijks informeren over het beschikbare aanbod tot aan het begeleiden van de bezichtigingen en daadwerkelijke aankoop van de woning. Het kan allemaal. Grote kans dat u als koper zelf op huizensites aan het kijken bent. Ziet u een geschikte woning? Neem dan contact op met uw makelaar. Deze kan u adviseren voordat u een bezichtiging doet. Dat is wel zo gemakkelijk en kan u bovendien veel geld besparen. Zo kan een makelaar bijvoorbeeld snel informatie geven over de ligging van de woning.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: het opstellen van een koopakte

De makelaar kan voor u onderhandelingen met verschillende partijen opstarten. Vervolgens kan na overeenstemming koopakte opgesteld worden. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract). Een makelaar in Bussum, Hilversum, Naarden en ‘t Gooi doet meer dan het aan de man brengen van een woning.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: huizenaanbod ook op social media voor extra bereik

De juiste informatie over uw huis verspreiden over de goede sites. Daar kan een makelaar u uitstekend bij van dienst zijn. Om de woning die u wilt verkopen extra aantrekkelijk te maken voor de aankopende partij helpt een makelaar bijvoorbeeld in Bussum, Naarden, ‘t Gooi of Hilversum u met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.