Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Wie wil er nu geen schuifpui?

Het is inmiddels niet meer hype, maar een trend te noemen, de schuifpui. Ze zijn nu al een hele tijd op de markt en nog steeds stijgen de verkoopcijfers, vooral merk je dat er een stuk meer verkocht wordt, omdat mensen het bij vrienden zien en eigenlijk meteen versteld staan van hoe praktisch een schuifpui is. Schipper Ede is het hiermee eens, anders zouden ze het natuurlijk niet verkopen. Al klopt het niet helemaal wat ik hier zojuist stel, want er zijn genoeg oplichters op allerlei verschillende markten die weten dat het product wat verkocht wordt slecht is en weinig toegevoegde waarde heeft, Schipper Ede is niet zo’n bedrijf. Er wordt redelijk advies gegeven en bovendien wordt er nooit gelogen, de klant is koning is het motto en vaak gaat dit ten koste van de verkoop, maar de algemene klanttevredenheid scoort wel een tien.

Een schuifpui bij u in huis

Een schuifpui is een mooi ding, voor degene die nog niet weten wat het is zal ik het nog een keer kort uitleggen. Een schuifpui is een brede uitschuifbare deur gemaakt van glas en een kozijn eromheen, eigenlijk is het gewoon een heel breed raam wat als deur gebruikt wordt. Het is vooral handig als er grote spullen in en uit huis vervoerd moeten worden of bij feesten en partijen als er veel mensen tegelijk in huis zijn. Nou, als ik het u zo vertel snap ik dat u benieuwd bent naar meer informatie over een schuifpui, Schipper Ede kan u van deze informatie voorzien. Ze zijn natuurlijk gevestigd in Ede en ze hebben hier een showroom waar je eigenlijk altijd naar binnen kunt stappen om rond te kijken of vragen te stellen.

Belangstelling?

Mocht u na het lezen van de blog belangstelling hebben in een schuifpui dan kunt u er altijd voor kiezen om de website te bezoeken of naar binnen te lopen in de showroom van Schipper Ede. Op beide manieren wordt je een stuk wijzer en kom je tot een besluit of je wel of geen schuifpui wil laten monteren in de woning.