Het kiezen van een nieuwe vloer is alles behalve makkelijk. Er is namelijk zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met een Novilon vinyl vloer weet je dat je altijd een goede keus maakt. Een Novilon vloer is namelijk duurzaam, slijt- en krasvast en gemakkelijk in onderhoud.

Novilon vloer onderhouden

Het onderhouden van een vloer is erg belangrijk. Wanneer je een vloer goed onderhoudt, gaat deze langer mee en geniet je er nog langer van. Een Novilon vinyl vloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. En dat is wel zo fijn met een druk gezinsleven of huisdieren. Even stofzuigen en dweilen is vaak al voldoende. Af en toe een grote schoonmaak met speciale schoonmaakmiddelen zorgt voor een lange levensduur. Ook vlekken zijn gemakkelijk en snel te verwijderen met een droge doek, water of een speciaal reinigingsmiddel.

Soorten Novilon vinyl vloeren

Er zijn verschillende soorten Novilon vinyl vloeren te verkrijgen. Ben je op zoek naar een vloer met een houtlook, een modern patroon of juist met een betonlook? Met Novilon kan het allemaal. Je hebt een ruime keuze uit mooie dessins in verschillende kleuren. Daar komt nog eens bij dat je verzekerd bent van een duurzame vloer die jarenlang mee gaat. En dat wil iedereen toch? Wat je ook zoekt, er is voor ieder wat wils wat betreft een Novilon vloer.

Een Novilon vinyl vloer leggen kun je gemakkelijk zelf doen. Natuurlijk kun je dit werk ook uitbesteden. Ben je overtuigd van de unieke eigenschappen van een Novilon vloer? Laat je dan verrassen door de tientallen variaties waarin Novilon verkrijgbaar is. Wat je keuze ook is, met Novilon vinyl geniet je nog jarenlang van een mooie vloer.

https://www.lovelife-forbo.nl/