Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Verandering van spijs doet leven!

Ben je bekend met dit gezegde en ben je het hier ook mee eens? Dan kan de collectie van Bloomingville wel eens uitstekend bij je smaak passen! Dit merk, afkomstig uit Denemarken, brengt meer dan vijf keer per jaar een nieuwe collectie uit. De oprichter van dit succesvolle merk heet Betina Stampe en is er van overtuigd dat verandering bijdraagt aan je geluk. Vandaar dat zij wel acht keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengt! Vijf van deze collecties zijn seizoensgebonden. Zo heb je dus reden om met iedere weersomslag even snel naar de nieuwe collectie te kijken. Ook houdt Betina Stampe rekening met kerst. Vaak heb je veel familie en vrienden op bezoek en wil je dat je huis spic en span  uitziet voordat je je bezoek ontvangt. Je kunt dus met de kerstcollectie altijd je bezoek verrassen met je nieuwe interieur!

 

Twee hoofdcollecties Naast de seizoen collecties en de kerst collectie, zijn er nog twee andere collecties en wel te verstaan de hoofdcollecties. De twee hoofdcollecties brengen natuurlijk het grootste aanbod van nieuwe meubels met zich mee. De collectie van dit merk uit Denemarken is bijna te groot om op te noemen. Zo hebben zij in hun assortiment de volgende producten: borden, kinderspeelgoed, geurkaarsen, kussens, vloerkleden, spiegels, mokken, tafels, manden, schilderijen en nog vele andere accessoires. Aangezien het bedrijf blijft groeien en zich uitbreidt met meerdere dochterondernemingen, is het geen verrassing wanneer er in de toekomst meer accessoires bijkomen die hebben te maken met wonen.

 

Welke materialen worden gebruikt? Het Deense merk staat bekend om haar goede en kwaliteitsvolle producten. Daarnaast houdt zij ook rekening met het milieu en probeert daarom geen producten te gebruiken die slecht zijn voor het milieu. Zij maakt gebruik van de volgende materialen: wol, messing, glas, kunststof, verschillende soorten hout, metaal, rotan, katoen, marmer canvas en aardewerk. Door het gebruik van verschillende soorten materialen, kun je makkelijk combineren. Het lijkt wel of alles bij elkaar past!

 

Merken combineren Een belangrijke vraag is of je de merken kunt mixen. Voor de creatieveling onder ons zal dit geen probleem zijn, voor degene die niet zo creatief zijn is dit vaak wat moeilijker. De producten die HK Living op zijn webshop aanbiedt zijn vaak erg goed te combineren omdat ze passen bij de huidige woningtrends. Wil je producten uit 2021 combineren met oudere producten, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice voor hulp. Natuurlijk alleen als je dat graag zou willen!