Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Opkomst van Microbeton voor een Luxe uitstraling

De laatste jaren is een beton look steeds meer in opkomst. De uitstraling van beton geeft een rustige en luxe sfeer aan elke ruimte. Over het algemeen wordt beton met stevigheid en betrouwbaarheid geassocieerd. Wanneer je deze elementen in je woonomgeving implementeert zul je dus al snel een rustige en stabiele sfeer creëren.

 

Aangezien beton erg zwaar is en redelijk lastig is om mee te werken is het slimmer om te werken met micro beton. Microbeton heeft dezelfde uitstraling als beton maar is veel makkelijker aan te brengen en is tevens ook nog eens goedkoper.

 

Voordelen van Microbeton

Ook heeft microbeton nog een aantal andere voordelen die het gebruik ervan nog aantrekkelijker maken. Micro beton is namelijk bestand tegen vuil en vlekken. Het is ook waterdicht en daarom ook goed te gebruiken als bijvoorbeeld een keukenblok. Ook biedt mogelijkheden voor in de badkamer zijn bijvoorbeeld aan een douche met een beton uitstraling met behulp van microbeton. Hierdoor ontstaat al snel een zeer luxe uitstraling.

Een ander groot voordeel van microbeton is dat het ook op verschillende ondergrond kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan een MDF, gips of bijvoorbeeld kunststof. Bijna alles is mogelijk met microbeton. Het is dus een zeer interessant materiaal om in gedachten te houden bij het ontwerpen van uw interieur. 

https://www.beton-deluxe.com/