Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Een beursstand huren die aansluit bij uw wensen

Wanneer u binnenkort op een beurs staat wilt u uiteraard contact maken met de aanwezigen en bezoekers prikkelen met uw verhaal. Maar hoe gaat u de aandacht van de bezoekers krijgen en hen nieuwsgierig maken? Door een passende beursstand neer te zetten! Ga hiervoor in zee met een specialist en u haalt alles uit uw dag op de beurs.

Dit bedrijf realiseert uw beursstand

Graag helpen de medewerkers van Outstand u met het ontwerpen en realiseren van een passende beurspresentatie. Dit bedrijf levert zowel standaard huurstands als maatwerk design stands. U vindt bij hen ongetwijfeld een beursstand in de verhuur die aansluit op uw wensen. Door een beursstand te huren, ontvangt u een stand die perfect bij uw bedrijf én de beurs waarop u staat past. Het is namelijk erg belangrijk dat de stand die u huurt precies de boodschap uitstraalt die u graag wilt overbrengen. Kies bij hen daarom uit verschillende formaten en verschillende inrichtingen. Bij de maatvoering heeft u vervolgens de keuze uit systeembouw, trussbouw en houtwerkmodellen.

Presenteer op professionele wijze

Een perfecte beursdag start met een nette beursstand van kwaliteit. Maar daarnaast mag de aankleding ook zeker niet ontbreken. Daarom kunt u bij hen ook terecht voor het huren van aanverwante artikelen voor uw beursstand. Denk hierbij aan beeldapparatuur, bedrukking, meubilair of standverlichting. Zij ondersteunen u bij de complete aankleding van uw beurstand voor een optimaal resultaat.

Vraag naar de mogelijkheden

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u zich oriënteren binnen de mogelijkheden van de standbouw? Outstand helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van een passende beursstand die u kunt huren. Dankzij hun team van ervaren ontwerpers en standbouwers is er ontzettend veel mogelijk. Zo zijn zij in staat om uw totale standbouw project, van het concept tot aan de realisatie te verzorgen. Heeft u al een ontwerp voor de stand waarvan u graag de prijs wilt weten? Vraag dan gerust een vrijblijvend offerte bij hen aan!

https://outstand.nl/