Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

De website voor als je van het gas af wilt.

De website voor als je van het gas af wilt.

We stoten met z’n allen flink wat CO2 uit, dat kan wel een tikkie minder. Van het gas af gaat de norm worden. Over op duurzamere energiebronnen voor het verwarmen van je huis en het verwarmen van je water.

Producten die hier aan bijdragen zijn natuurlijk elektrische boilers en elektrische cv’s. Op de website van elektrischeboiler.eu verkopen ze bijna alles wat je nodig hebt om je huis te verduurzamen en vind je er bijzonder veel informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s. 

Ze zijn bij elektrischeboiler.eu vijf dagen in de week telefonisch berijkbaar voor al je vragen, maar er staat van alle producten ook een duidelijke Nederlandstalige handleiding op de site. Maar er is ook een showroom waar je alles in levende lijven kunt komen bekijken.

Je kunt kiezen uit verschillende merken elektrische boilers zoals Wesen, Ariston, Lemet en DAT.

CV ketels zijn van Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor kan je maximaal besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten zijn verkrijgbaar van het merk Wijas.

Op de website staat bovendien een handige calculator die voor je berekent welke cv of boiler het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, onderdelen en accesoires ben je op het juiste adres bij elektrischeboiler.eu.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst en bijna alles hebben ze op voorraad en dus de volgende dag al in huis.

 

 

Een nieuwe elektrische boiler op de site is de DAT ECO Premium. Deze boiler heeft een anti-kalk functie wat de levensduur van de ketel verlengt.

Wanneer je boiler vol zit met kalk, is het prijzig om het apparaat te laten ontkalken. Daarom is voorkomen beter dan genezen.

Een anti- kalk functie zorgt dat de boiler optimaal blijft werken en bespaar je maximaal op onderhoudskosten.

Wanneer het water langzamer door de kranen stroomt is dat een teken dat je boiler last heeft van te veel kalk.

 

De boiler heeft twee tanks wat zorgt voor minder warmte verlies.

De DAT producten worden gemaakt in Europa en kwaliteit staat hoog in het vaandel. De boilers worden steeds getest en verbetert.

Zo makkelijk kan verduurzamen zijn.

https://elektrischeboiler.eu/