Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Alles over eetstoelen (met wieltjes)

Wie denkt dat eetkamerstoelen met wieltjes alleen maar strak en functioneel zijn, heeft het mis. Een eetkamerstoel met wieltjes is beschikbaar in allerlei stijlen, materialen en kleuren. Zo heb je altijd ruime variatie om je collectie eetkamerstoelen mooi aan te laten sluiten bij de stijl van je woonkamer.

Verschillende materialen en kleuren

Of je nou op zoek bent naar een stoel voor een klassiek interieur of voor een modern interieur, er is altijd een eetkamerstoel die beantwoordt aan jouw interieurwensen. Ben je tevreden over het design van een stoel, maar heb je liever een ander materiaal of net een ander kleurtje? Aanvullende wensen kun je bij de aankoop van je eetkamer stoel altijd kenbaar maken.

Past de eetkamerstoel bij mijn interieur?

Waarschijnlijk vind je het belangrijk om bij de aanschaf van een eetstoel te kijken naar een goede match met je eettafel. Bij een landelijk interieur kun je het beste kiezen voor een natuurlijke, sobere of juist robuuste eetkamerstoel. Kijk hier goed of het loont om een andere kleur te kiezen.

Extra woonkamerstoel

Eetstoelen met wieltjes hebben soms de uitstraling van een comfortabele stoel; alsof hij gewoon in de woonkamer past. Zo kun je de eetkamerstoelen met wieltjes prima gebruiken als je veel bezoek krijgt en stoelen tekort komt. Kijk dus bij de aanschaf of de stoel goed correspondeert met het andere meubilair in de woonkamer.

Stiksels

Heb je eenmaal een mooie eetkamerstoel op wielen op het oog en is alles naar wens? Dan kun je eventueel ook nog aangeven hoe je het stiksel wilt hebben. Zo kun je kiezen voor een kleurtje dat mooi contrasteert met de bekleding of een stiksel dat dezelfde kleur heeft als de zitting. Wil je een zwarte rits mee gekleurd bij de zitting of liever een rits aan de armleuning? Geen probleem. Ook kun je naargelang je voorkeur aangeven of je ronde of vierkante poten wilt.