Holland winkelt
Image default
Winkelen

Hier vind je unieke kleding

Elk seizoen zijn er wel weer nieuwe trends te vinden binnen de kleding. Het is aan de ene kant leuk om mee te doen aan de trends. Aan de andere kant heb je het nadeel dat mensen vaak in dezelfde kleding lopen. Als je juist graag wil opvallen, is dit niet zo handig. Hoe zorg je er nu voor dat je unieke kleding bezit en echt opvalt tussen de mensen? Dat is door bij kledingwinkels te kijken die andere dingen verkopen dan de standaard. Bij de H&M zul je bijvoorbeeld kleding vinden waar iedereen in rondloopt. De echt unieke items zoals een mooie sari jurk vind je hier niet. Zoek bijvoorbeeld eens rond op het internet, of bezoek eens dat ene winkeltje in de stad die je normaal over zou slaan. 

Mooie items zoals een sari jurk

Door middel van kleding kun je goed je persoonlijkheid naar buiten brengen. Zoek dus bijvoorbeeld naar items die uitstralen wat jij als persoon uit wil stralen. Kies voor een krachtige kleur zoals rood of paars, of kleed jezelf vrolijk in kleuren als groen en roze. Ook met accessoires kun je een outfit direct een stuk opvallender maken. Ga bijvoorbeeld voor een mooie goed, haarband, tas of unieke schoenen. 

Val op!

Je zou in hetzelfde kleurenpatroon kunnen blijven door accessoires van dezelfde kleur te kiezen. Maar je kan juist ook opvallen door tegengestelde kleuren te kiezen. Colour blocking is erg in de laatste tijd, dus zo kun je toch op een eigen manier meedoen aan de trends.