U wilt uw tractor toch ook nieuw bekijken voordat u deze gaat kopen? Kies daarom voor een specialist als Jan Peters & Zonen. Bij hen kunt u langskomen, op afspraak, om het aanbod van nieuwe tractoren te bekijken. Hier worden alle modellen van de wereldberoemd MF tractor te koop aangeboden. Door langs te komen kunt u niet alleen een indruk opdoen van het aanbod. U kunt ook om advies vragen aan de professionals die hier werkzaam zijn. Deze tractoren worden hier al 35 jaar verkocht en het personeel is daardoor uitstekend op de hoogte van de specificaties van ieder model. Kom snel langs!

Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

Bent u op zoek naar een nieuw tractor voor uw bedrijf? Dan weet u ongetwijfeld dat dit een flinke investering is met een ruim prijskaartje. Zeker wanneer een nieuw model tractor gaat kopen. Dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf!

Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

Een MF tractor te koop? Dat gaat me vast een fortuin kosten, denkt u misschien. Maar dat is niet het geval wanneer u een bezoek brengt aan een specialist als Jan Peters & Zonen. Die bekijken waar u uw tractor voor nodig hebt en helpen u met het zoeken van het juiste model. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!