Wilt u weten wat aanhangwagen reparatie precies gaat kosten? Als u uw aanhangwagen laat repareren door een specialist ontvangt u een overzichtelijke offerte. Een aanhanger kan tijdens de keuring en eventuele reparatie direct onderhouden en gerepareerd worden als dat nodig is. Als de aanhangwagen gekeurd is, maken de specialisten van TOSCON een voorstel voor het repareren of vervangen van defecte onderdelen. Zij stellen een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

De reparatie van een aanhangwagen voorkomt boetes

Het is verplicht om een aanhangwagen of oplegger jaarlijks te laten keuren of repareren. Dat is vastgelegd in de wet. Door ieder jaar een keuring en eventuele reparatie te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u na reparatie nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Aanhangwagen laten repareren door gediplomeerde specialisten

Een aanhangwagen of oplegger kunt u het beste laten keuren of repareren door gediplomeerde specialisten. TOSCON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuring van alle trailermerken. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren en te voorzien van reparatie. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring en eventuele reparatie van een aanhanger op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

http://www.toscon.com/