Holland winkelt
Image default
Toerisme

Korting op kaarten voor Toverland

De lente is bijna weer begonnen, dus de tijd is weer aangebroken om naar pretparken te gaan. Veel gezinnetjes gaan naar Eurodisney of andere parken in het buitenland. In Nederland is ook een mooi attractiepark te vinden, namelijk Toverland. Gelegen in Noord Limburg en in populariteit toenemende de laatste jaren. Misschien ken je ze nog wel van de Piet Paulusma reclames. Als de lente weer begint, openen vele pretparken in Holland weer de deuren. Toverland is weliswaar het hele jaar door open, alleen in de lente en zomer is het extra genieten. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende attracties, voor zowel jong als oud groots genieten. De oudere kinderen kunnen in de achtbaan en ook voor de jongere bezoekers is er veel te beleven in Toverland.

Wanneer je online bestelt kan je soms profiteren van vroegboekkorting. Ook andere aanbiedingen worden getoond op de site. Zoals voordelig eten of dingen uit de shop van Toverland. Het park is overzichtelijk en onderverdeelt in 5 delen. Is het een regenachtige dag, dan kan je ook naar Toverland gaan. In tegenstelling tot andere parken is een deel overdekt.

Vele bedrijven starten het hele jaar door kortingsacties, voor goedkopere kaarten van Toverland. Omdat het een hele klus is om al deze acties bij te houden, is er een speciale website waar je alle actuele kortingen kunt bekijken. Ook in 2014 worden er weer nieuwe attracties geopend. Betaal niet langer teveel en pak gratis korting op toegangskaarten.

http://www.toverland-korting.nl