Holland winkelt
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor jullie gemak voor online scheiden

Door te kiezen voor online scheiden, bespaar je veel tijd, moeite en geld. Daarbij is het belangrijkste van een online echtscheiding dat je in gesprek blijft met elkaar. Kies er samen voor om de aanvraagformulieren in te vullen van de Echtscheidingswinkel. De medewerkers van dit bedrijf nemen vervolgens zowel met een ieder afzonderlijk als gezamenlijk contact op. Alle gegevens en keuzes worden besproken en vastgelegd. Dit verloopt telefonisch, per WhatsAppgroep of per post. Dit hangt geheel af van jullie persoonlijke voorkeuren.

Schakel de hulp in van deze specialist

Door online te scheiden met de hulp van de Echtscheidingswinkel, worden jullie beiden begeleid tijdens dit proces. De professionals van dit bedrijf zorgen dat de afspraken goed op schrift komen en maken de alimentatieberekening. Daarbij zorgen deze professionals ervoor dat de advocaat de stukken opstelt voor de rechtbank inclusief alle afspraken met betrekking tot:

  • Geld
  • Kinderen
  • Woning
  • Schulden
  • Pensioen
  • Bedrijf

Daarnaast zorgen ze bij dit bedrijf dat daarna alles wordt afgewikkeld via de rechtbank en schrijven ze de echtscheiding in bij de gemeente. Door de hulp van deze specialist is alles al binnen een paar weken rond. Bovendien zijn de scheidingskosten hier laag omdat er meestal een subsidie kan worden aangevraagd. Mocht de subsidie niet lukken, dan wordt er een vast bedrag afgesproken. Dit bedrag zal niet hoger worden wanneer de scheiding langer duurt of ingewikkeld is.

Vraag de scheiding online aan

Wil je ook minder afhankelijk zijn van allerlei derden zoals een mediator, advocaat of rechter? Vraag dan eenvoudig jouw online scheiding aan op de website van Echtscheidingswinkel. Ze werken hier volgens een methode die gebaseerd is op het respecteren van de onderling gemaakte afspraken. Wil je graag meer informatie over het online scheiden? Dan kan je eenvoudig gratis contact opnemen met dit bedrijf. Hun deskundige medewerkers helpen jullie graag verder.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/