Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Betrouwbare bedrijfskleding

Bedrijfskleding tegen scherpe prijzen

Bij ons staan twee dingen centraal: klantvriendelijkheid door de juiste adviezen te geven en altijd scherpe prijzen. Bedrijfskleding dient u op u w gemak uit te kunnen kiezen in een goede webshop. We doen er daarom ook alles aan om onze webshop zo actueel mogelijk te houden. Zo hebben we vaak aanbiedingen zoals op dit moment schoenen, broeken en overalls. Hiervoor kan natuurlijk gelden ‘op is op’, dus bekijk geregeld de pagina met promoties. We hebben een zeer goed leveranciersprogramma waardoor we alleen hoogwaardige bedrijfskleding aanbieden. Nu denkt u natuurlijk dat merken automatisch duurder zijn dan labelloze bedrijfskleding. Bij ons hoeft u niet bang te zijn meer te betalen. Doordat wij in bulk inkopen krijgen wij gigantische kortingen. Uiteraard berekenen wij die korting daarvoor uw voordeel. Zo betaalt u juist minder geld dan vele andere sites met minder goede kwaliteit aan bedrijfskleding. U bent toch geen dief van uw eigen portemonnee?

Betrouwbare bedrijfskleding

Door de goede kwaliteit gaan de producten ook langer mee. Dat is wederom alleen maar in uw voordeel. Bedrijfskleding dient wel tegen een stootje te kunnen. Welke voordelen zijn er nog meer verbonden aan bedrijfskledingtotaal.nl vraagt u? Nou bijvoorbeeld:

  • 25 jaar ervaring in de bedrijfskleding branche, we hebben hier echt een passie voor
  • niet goed, geld terug. Tenzij het bedrukt is met een logo
  • ook grote kwantum kortingen bij kleine bestellingen. Zo kunnen we de kleinere ondernemers ook tegemoet komen
  • telefonisch bereikbaar op elke werkdag van 09.00 uur tot 20.00 uur

Een eigen account

Om extra goed op de hoogte te blijven en ons snel te kunnen bereiken kunt u een eigen profiel aanmaken op de site. Zodoende hoeft u niet bij iedere bestelling al uw gegevens opnieuw in te vullen en kunt u de bestellingstatus inspecteren. Een verlanglijst behoort ook tot de mogelijkheden.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/