Holland winkelt
Image default
Kinderen

Babyslofjes

BabySteps denkt aan de kleintjes en ziet graag dat baby’s, dreumessen en peuters ook modern voor de dag komen met vrolijke leren babyslofjes. Er zijn meer dan 45 verschillende soorten babyslofjes verkrijgbaar in diverse maten, namelijk voor kindjes vanaf 1 maand oud tot ongeveer 3,5 jaar.

De slofjes zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd en zijn verkrijgbaar vanaf € 16,95. Regelmatig worden er nieuwe modellen toegevoegd en is er altijd een winterslofje of een trendy zomerslofje te vinden. Naast de uitstekende kwaliteit van de slofjes, is de zool gemaakt van suede, wat goed is voor de grip op gladde vloeren. Ideaal dus voor kruipende baby’s en de 1e stapjes van een dreumes. En wat helemaal handig is, de slofjes zijn zelfs voor de ondernemende peuter moeilijk uit te krijgen.

BabySteps is een jaar geleden begonnen met een eigen webshop met een kleine voorraad babyslofjes. Al snel bleken onze ingekochte modellen aan te slaan bij de jonge ouders. Dit omdat de slofjes onderscheidend zijn ten opzichte van de al bestaande merken, dankzij de goede pasvorm, de unieke dessins, maar boven alles de lage prijs. In een jaar tijd is BabySteps snel gegroeid en is het merk bij een steeds groter wordend publiek bekend aan het worden.

http://www.leren-babyslofjes.nl