Bij een specialist als Lommelen NV kunt u een inbouwkoelkast kopen en deze direct laten installeren in uw keuken. Dat is wel zo makkelijk. U kunt ook kiezen voor een vrijstaand model. Een vrijstaande koelkast is zeer eenvoudig te plaatsen en weer weg te halen. Ook past deze in iedere keuken. Daarentegen past een ingebouwde koelkast wel beter bij de rest van uw keuken. Het vormt een geheel met de rest van uw keuken. Soms kan het lastig zijn om te bepalen welke koelkast u het beste kunt kopen. Een specialist kan u dan helpen. Daarnaast kunt u bij een dergelijke specialist ook andere apparaten (zowel vrijstaand als ingebouwd) kopen, zoals een droogkast, wasmachine, fornuis of oven.

Droogkast en bijbehorende accessoires kopen

Meestal heeft u bij het kopen van een droogkast ook andere benodigdheden nodig. Denk bijvoorbeeld aan een condenswaterslang of een droogrek. Bij een erkende leverancier is alles is mogelijk. U haalt het beste uit uw droogkast als u de juiste accessoires koopt. Vraagt u zich af waar u al deze producten kunt kopen? Daarvoor kunt u naar een specialist. Deze verkoopt naast een droogkast vaak ook andere apparaten. Zo kunt u hier naast droogkasten in verschillende uitvoeringen bijvoorbeeld ook een wasmachine, fornuis of koelkast kopen. Het aanbod is vaak enorm.

Koelkast en droogkast kopen: garantie op herstel bij een defect

Een droogkast of koelkast die nog in de garantie valt, wordt in veel gevallen gratis gerepareerd. Dat is de service van een specialist. Als u net een koelkast of droogkast bent gaan kopen, is het in principe de bedoeling dat deze voor langere tijd goed blijft functioneren. Toch kan er altijd iets kapotgaan. Als er een defect is, zult u dit zo snel mogelijk willen oplossen. Soms kunt u het zelf herstellen, maar het zal vaak verstandiger zijn een specialist langs te laten komen voor de herstelwerkzaamheden. U kunt dan bij de meeste leveranciers van droogkasten en koelkasten van topmerken, een afspraak maken met een monteur.