Holland winkelt
Image default
Huishoudelijk

Een supermarkt in Amsterdam met een bijzonder kantje

Loopt u langs de winkelrekken in de grootketens van supermarkten, dan zal u merken dat u overal dezelfde producten aantreft, om het even in welke winkel u bent. Bent u echter op zoek naar iets uniek, iets anders dan wat het massale bandwerk u te bieden heeft? Kies dan voor Sterk Amsterdam, die u een assortiment van echt lekkere en verfijnde producten biedt.

 

 

Speciale producten, met ingrediënten die vol van smaak zijn. Exclusieve producten, die niet zo maar om het even waar te vinden zijn. Dat is precies waar uw supermarkt in Amsterdam voor staan. Bovendien kan u deze producten zowel online als offline aankopen, zodat u uw boodschappen gemakkelijk kan inplannen naar eigen kunnen en tijd.

Bovendien zijn we niet alleen open tijdens de gekende kantooruren, maar om u een zo groot mogelijke service te bieden, is onze winkel ook ’s avonds open. Doorheen de week kan u tot maar liefst 01u00 bij ons terecht, op vrijdagen en zaterdagen zelfs tot 03u00. Als supermarkt maken we het immers graag zo gemakkelijk mogelijk!

 

Supermarkt Amsterdam aka “Lekkere Dingen Winkel”

Onze supermarkt in Amsterdam draagt niet alleen comfort en gebruiksgemak hoog in het vaandel, maar ook kwaliteit. Onze producten worden daarom zorgvuldig voor u uitgekozen, waarbij we steevast voor producten kiezen met een rijke en authentieke smaak. Denk hierbij maar aan de chocolade van Original Beans of het brood van Hartog! 

Bovendien hoeft u ook niet te vrezen voor buitensporige prijskaartjes, want Sterk Amsterdam houdt ook rekening met uw budget. Wie zegt dat kwaliteit en smaak tezamen gaat met een hoog kostenplaatje, moet dringend eens een bezoekje brengen aan Sterk Amsterdam!

 

Wenst u meer te weten over onze supermarkt in Amsterdam?

Hebt u een verjaardagsfeestje in het verschiet en bent u nog op zoek naar wat lekkers voor in huis, maar heeft u niet de tijd om deze zelf te gaan halen? Geen probleem. Op onze webshop kan u bladeren doorheen onze producten om ze even later te laten bezorgen door onze medewerkers. Bent u misschien op zoek naar iets bijzonders als cadeau? Haal dan een bijzonder lekker geschenk in onze winkel en wees zeker van een origineel geschenk dat zeker in bekoring zal vallen!

 

Wenst u meer te weten te komen over onze supermarkt in Amsterdam en onze werking? Dan kan u ons te allen tijde bereiken via het telefoonnummer 020 618 1727 of via ons online contactformulier. Sterk Amsterdam probeert u zo snel mogelijk verder te helpen, zodat u weldra kan genieten van onze lekkernijen in huis.

http://www.sterkamsterdam.nl/avondwinkel/supermarkt-amsterdam.php