Hollandwinkelt

Bent u een echte klusser en wilt u graag met het beste materiaal aan de slag? Daar helpen wij u graag bij! Ons assortiment van bouten en moeren is groot en kent veel variatie. De enorme diversiteit in types en maten bouten, zorgen ervoor dat u altijd het beste product voor uw klus kunt vinden.

Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, heeft u meerdere keuzes in het type bout dat u gaat gebruiken. U heeft onder andere keuze uit; oogbouten, knevelschroeven, binnen zeskantbouten, buiten zeskantbouten en houtdraadbouten. Die zijn gemaakt van verzinkt staal en heeft grof draad. De metrische maat van de bout kan verschillen, maar kan aangepast worden op uw aanvraag. Deze bouten zijn erg geschikt voor het monteren van zware objecten aan betonnen muren in combinatie met de juiste plug. Ook kunt u deze bout bijvoorbeeld gebruiken om buitenlampen en vlagstokhouders vast te maken in bakstenen. In combinatie met de juiste plug zorgt deze bout voor een muurvaste verbinding.

Ook in het assortiment van moeren heeft u veel keuze! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zeskantmoeren, borgmoeren, veiligheidsmoeren, vierkantmoeren, dopmoeren, verbindingsmoeren (uitlaatmoeren), zeskant flensmoeren en ook hierna nog veel meer!

Een moer zorgt ervoor dat een bout goed vastgedraaid kan worden. Ook deze zijn er in vele verschillende vormen en maten. Er is veel keuze in het uitgebreide assortiment, geschikt voor iedere klus. Van stalen, verzinkte en messing schroefpluggen tot breekmoeren en vele bijzondere vormen.

Indien het uiterlijk van belang is in uw afwerking, is een dopmoer geschikt en voorziet het uw product van een gladde afwerking. Wilt u de verbinding eenvoudig en regelmatig kunnen bijstellen, dan kiest u voor een vleugelmoer. Voor het vastlassen van de onderdelen, kiest u voor één van de verschillende typen lasmoeren. Zo ziet u maar de diversiteit in onze assortiment waaruit u kunt kiezen!

https://moerenbout.nl