Holland winkelt
Image default
Horeca

Geniet van de beste burgers bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Bent u een echte burgerliefhebber? Dan bent u zeker niet alleen! Burgers zijn een van de meest geliefde comfort foods in Nederland. Ze zijn smaakvol, veelzijdig en passen bij iedere gelegenheid. Het is dus niet zo gek dat veel mensen gek zijn op een ‘broodje burger’. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is de burger dan ook een groot onderdeel op de menukaart.

De lekkerste burgers op de menukaart

Maar waarom zijn de burgers van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg dan zo lekker! Dat is te danken aan de bereiding op de Mibrasa-houtskooloven. Deze gesloten houtskooloven heeft een schuifsysteem waardoor de chef-koks de luchtstroom perfect kunnen regelen. Dit maakt het eenvoudig om de temperatuur geheel onder controle te houden en het vlees dus perfect te garen. Daarnaast geven de Argentijnse kolen een authentieke, rokerige smaak aan de gerechten. Ieder burgermenu wordt geserveerd met ambachtelijke frietjes die op Oudhollandse wijze bereid zijn, een saus naar keuze en huisgemaakte koolsla voor een frisse noot. Bent u geen grote eter of heeft u liever een van de andere bijgerechten? Dan is het ook mogelijk om alleen de burger te bestellen en niet het menu! U heeft keuze uit 11 verschillende burgers, zodat er voor iedereen wat wils is! Voor vegetariërs is er ook een vegetarische burger die werkelijk een smaakexplosie teweegbrengt met dank aan de pittige cajun-kruiden.

Reserveer uw tafel online of bel naar het restaurant

Loopt het water u al in de mond bij het idee van heerlijke burgers van de houtskooloven? Dan is het aan te raden om een tafeltje te reserveren bij het leukste bistro restaurant van Spakenburg: Antonio’s Eethuys! Op de website is het mogelijk om via het reserveringssysteem een tafel te boeken, maar het staat u uiteraard ook vrij om even telefonisch contact op te nemen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze direct stellen aan de medewerkers.

https://www.antonios-spakenburg.nl/