Holland winkelt
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom door de Biesbosch wandelen en genieten van de natuur

Als u van wandelen houdt, is Nationaal Park De Biesbosch echt een aanrader. Dit natuurgebied ligt in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland en is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Hier kunt u veel zeldzame watervogels spotten. Daarnaast kunt u hier ook bevers spotten en van genieten van prachtige planten. De Biesbosch heeft veel water, dus als u er komt wandelen is het slim om regenlaarzen aan te trekken. Er is namelijk veel zompige grond waarin u kunt wegzakken. Met regenlaarzen aan houdt in elk geval droge voeten.

Na een mooie wandeling is het tijd voor een goede maaltijd

Na het wandelen in de Biesbosch heeft u vast trek. Kom dan naar Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Hier kijkt u uit over de rivier en de aangrenzende grienden, terwijl u het uzelf goed laat smaken. Bestel bijvoorbeeld koffie of thee met gebak. Of gaat u voor een lunch bestaande uit een hamburger, broodje of pannenkoek? Als lunch of diner kunt u ook kiezen uit diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten. Kortom: voor iedereen staat hier iets lekkers op de kaart!

Een leuke dag voor de hele familie

In de Biesbosch wandelen is een leuke activiteit voor de hele familie. In de buitenlucht genieten van de prachtige omgeving, de rust en elkaars gezelschap. Dat is zo mooi! Bovendien is er naast Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch een speeltuin voor de kinderen. Hier kunnen zij zich uitleven op verschillende speeltoestellen en er is zelfs een springkussen! Aan beweging en plezier zal het de kinderen dan ook zeker niet ontbreken.

Vraag om mooie wandelroutes bij het restaurant

Gaat u voor het eerst wandelen in de Biesbosch? Ga dan langs bij het restaurant, want hier kunt u om verschillende mooie wandelroutes vragen. Daarnaast is dit natuurlijk ook een goede verzamelplaats als u met een groep afspreekt. Het wordt zeker een mooie en sportieve dag!

 

https://biesboscharrangementen.nl/