Holland winkelt
Image default
Gezondheid

Het vrouwelijke libido stimuleren

Je hoort vaak genoeg over mannen die problemen ervaren met hun libido. Maar dit is geen probleem die enkel mannen treft. Nee, dit is zeker weten niet het geval. Er zijn dus ook heel veel vrouwen die met het probleem rondlopen dat ze last hebben van een te laag libido. Is er voor de vrouw dan ook een oplossing beschikbaar? Die is er gelukkig, en in dit artikel vertellen we je er graag meer over.

Je hoort tegenwoordig vaak genoeg over libidopillen voor mannen die dus het pijl van het mannelijke libido verbeteren. Deze libidopillen werken negen van de tien keer ook erg goed. Deze middelen zijn er echter ook voor het vrouwelijke lichaam. Voor vrouwen noem je het product libidofemme. Libidofemme is helemaal gemaakt voor de vrouw. Het verhoogt over het algemeen het verlangen naar fysieke contacten met mannen of vrouwen en daarnaast zal het de bevrediging ook bevorderen. De libidofemme pillen zijn voor vrouwen de perfecte oplossing om van hun klachten af te komen.

De libidofemme pillen zijn gebaseerd op een uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke kruiden en vitaminen. De pillen bevatten stoffen zoals dong quai, ginseng, salmiakwortel, shiitake extract, kruidnagel en omega vetzuren en vitaminen.

Daarnaast zit er ook Damiana in. Damiana is terug te vinden in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Maya’s gebruikten vroeger dit kruid als afrodisiacum. Daarnaast zou het ook een positieve invloed hebben op de circulatie van het bloed op je zenuwstelsel.

Dong Quai is terug te vinden in de traditionele Chinese geneeskunde. Daar wordt het heel veel gebuikt. Het heeft een erg positief effect op de vrouwelijke hormonale huishouding.

Ginseng zal je uithoudingsvermogen, weerstand en concentratie heel erg verbeteren.

Libidofemme is daardoor een heel goed hulpmiddel om de energie van een vrouw te verbeteren. Het verhoogt ook de gevoeligheid van de geslachtsdelen en stimuleert de geslachtsdrift van de vrouw. Het kan ook bevorderend werken op het behalen en de intensiteit van je climax.

We raden aan 1 capsule in te nemen ongeveer een uur voor de aanvang van je geslachtsgemeenschap. Daarnaast raden wij af om meer dan 2 capsules per dag te gebruiken.

 

https://www.libidoforte.com/

Gerelateerde artikelen

Drie manieren waarop je CBD kunt gebruiken

Gezondheid onderhouden op vroege leeftijd

Lactose-intolerantie