Holland winkelt
Image default
Financieel

Incassobureau Breda

Incassobureau Breda

Een openstaande factuur is niet leuk. Die moet u laten incasseren. invorderingsbedrijf Bill incasseert in Breda en omstreken. Wij incasseren uw factuur snel en vakkundig. Het indienen van een opdracht is gratis. Er zijn geen kosten aan het indienen verbonden.
De factuur wordt No Cure No Pay binnengehaald. Wordt er niets geïncasseerd dan kost het u ook niets. Bill is betrouwbaar en NVI gecertificeerd. Direct actie nemen is het advies! Dus voor een incassobureau Breda ga je naar Bill.

Hèt incassokantoor

In regio Breda wordt uw klant aangeschreven, ook in de rest van Nederland. Wordt er niet gereageerd dan nemen we telefonisch contact op. Een betalingsregeling kan ook. Wordt er niet betaald of is uw debiteur niet bereikbaar? Dan is een stap naar de rechter mogelijk. De kosten die daarmee gemoeid zijn, komen voor rekening van wanbetaler.

Dossier aanleveren

Het aanleveren van een opdracht is eenvoudig. De declaratie aanleveren is al voldoende. Aan Het indienen van een incasso opdracht zijn geen kosten verbonden. Na ontvangst gaat een personeelslid er mee aan de gang.
U krijgt van ons een bevestiging. Deze bevat de inloggegevens. Met de gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen. Via de website kunt u dan zien wat er gebeurt. nieuwe incasso dossiers  kunt u daar ook invoeren. Daar kunt u ook opmerkingen plaatsen. Een incassopartij in Breda en omgeving nodig? invorderingsbedrijf Bill inschakelen!

http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html