Wilt u dat uw medewerkers en klanten tevreden zijn? Schaf dan een professionele koffiemachine aan voor uw bedrijf. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en u maakt er uw medewerkers gegarandeerd blij mee! Meer weten? Lees dan verder.

Checklist koffiemachine

Denk je aan de aanschaf van een koffiemachine? Weet dan dat de perfecte koffiemachine niet bestaat. Kijk bijvoorbeeld eerst naar het aantal werknemers en koffievariaties. Dan komt u bij de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf. Hulp nodig? Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie en thee concepten. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine huren.

Wat zijn de verschillen in koffiebonen?

De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. Arabica wordt zelfs vaker gedronken dan Robusta. Het ligt natuurlijk allemaal aan uw eigen wensen en smaak. Praat daarom goed met uw medewerkers, voor u een koffiemachine aanschaft. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken een stuk meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo krijgt u een lekkere kop koffie, helemaal naar uw eigen wensen.

Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Zie dan: Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/