Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Vlot uw rijbewijs verlengen met een rijbewijskeuring in Eindhoven

Bent u 75 jaar of ouder en heeft u een rijbewijs? Of lijdt u aan bepaalde medische aandoeningen? Dan moet u elke vijf jaar een medische rijbewijskeuring laten uitvoeren door een keuringsarts om uw rijbewijs te laten verlegen. Tijdens deze keuring wordt onderzocht of u nog steeds in staat bent om veilig een auto te besturen. Voor een vlotte en professionele rijbewijskeuring in regio Eindhoven, kunt u terecht bij huisartsenpraktijk MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven. Lees verder en ontdek hoe deze huisarts u kan helpen met een medische keuring voor uw rijbewijs.

Een snelle en betrouwbare rijbewijskeuring

Een rijbewijskeuring bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven onderzoekt zowel uw lichamelijke als geestelijke toestand om te bepalen of uw rijbewijs mag worden verlengd. Ook de goede werking van uw armen, benen en wervelkolom wordt bekeken. De huisarts zal ook uw bloedruk meten en uw bloed controleren op tekenen van diabetes. Verder wordt ook uw zicht getest. Draagt u een bril? Dan dient u deze zeker mee te nemen naar uw keuring. Maakt u gebruik van contactlenzen? Neem dan een bewijs van sterkte van uw contactlenzen mee. Verder dient u uw geldige rijbewijs te tonen, net als uw medicijnenlijst. Heeft u als deze zaken bij? Dan kan een keuringsarts van MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven uw rijbewijskeuring in 20 minuten afronden.

Plan een afspraak in voor uw keuring

Wacht niet te lang om uw rijbewijskeuring in te plannen om uw rijbewijs te kunnen verlengen. Moet u dit jaar een medische keuring laten uitvoeren? Maak dan snel een afspraak bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven voor uw rijbewijskeuring. Als u voor 9:30 uur belt met een van de assistenten, kunt u vaak dezelfde dag nog langskomen voor uw keuring. De praktijk is bovendien elke maandag tot en met vrijdag geopend tussen 8:00 uur en 16:00 uur. Uiteraard kunt u ook voor andere medische zaken terecht bij deze huisarts.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/