Wilmink Montage is een bedrijf uit Hengelo dat renovaties, verbouwingen en tegelwerken verzorgt in de regio Twente. Wij zijn actief voor klanten in steden als Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere steden in de buurt. U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten tegelwerken. Deze komen we graag bij u verzorgen. Zo verzorgen we sloop en afvoerwerk in keukens en badkamers, renovatiewerkzaamheden en plaatsen we op zeer nette wijze nieuwe tegels. Ook voor het bestellen en laten plaatsen van hardhouten kozijnen van hoge kwaliteit of deuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u onze website bezoeken. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook altijd even vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 074-3490688 of 06-28119240.

Actief in Hengelo, Enschede, Almelo en elders in Twente

Wilmink Montage is als in Hengelo gevestigd bedrijf actief in de hele omgeving. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Met ons aan uw zijde voor tegelwerken geniet u van talloze voordelen, zoals:

  • Vakbekwame allround medewerkers die nette resultaten leveren;
  • Één centraal aanspreekpunt;
  • Wij verzorgen de verbouwing of klus van A tot Z;
  • Hoge productiviteit;
  • Wij zijn gevestigd in Hengelo en zijn nauwelijks tot geen tijd kwij aan reizen;
  • Zeer scherpe prijzen. Vraag gerust om een offerte!
  • Ervaring en vakmanschap.

Bekijk ook eens de projecten pagina op onze website. Daar vindt u enkele foto’s van projecten die in het verleden door ons zijn opgeleverd. Hier krijgt u een impressie van de resultaten die wij leveren.

Bezoek onze website!

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Wilt u een offerte aanvragen of verder informeren? Breng dan eens een bezoekje aan onze website, of neem direct contact met ons op! U kunt ons op werkdagen bellen via 074-3490688 of 06-28119240. Of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

https://www.wilminkmontage.nl/