Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Welk soort hekwerk past bij uw woning

Veel mensen vinden het lastig om de knoop door te hakken wanneer het gaat om het uitkiezen van nieuw hekwerk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten hekwerk. Het is belangrijk dat deze bij de stijl van de woning of het bedrijf past. Wanneer de keuze wordt gemaakt voor nieuw hekwerk worden de beveiligende eigenschappen vaak ook in de overweging meegenomen. Bij hekwerk kan er gedacht worden aan sierhekwerk, tuinhekwerk, gaashekwerk maar ook schuifpoorten.

 

Wat kost een hekwerk?

Bij het aanschaffen van hekwerk is het van groot belang om de prijs in de gaten te houden. Omdat hekwerken in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn kunnen prijzen enorm variëren. De kostprijs voor een houten hekwerk ligt bijvoorbeeld lager dan die van een metalen sierhek. Bij hekwerk bedrijven kunt u altijd een catalogus bekijken met daarin de verschillende prijzen voor verschillende soorten hekken en poorten. Prijzen de gerekend worden gelden meestal per vierkante meter. Meet dus van te voren op om hoeveel vierkante meter het ongeveer gaat om een duidelijke indicatie te kunnen krijgen van de uiteindelijke prijs.

 

Hekwerk voor bedrijven

Sierhekken en tuinhekken van hout zijn de meest voorkomende soorten hekwerk in Nederland. In 80% van de gevallen wordt hetzelfde type hekwerk in de voortuin geplaatst als in de achtertuin. De prijzen voor hekwerk van een reguliere woning kunnen ver uit elkaar liggen. Dit kan van €7.50 op lopen tot €40 per vierkante meter. Vaak verschillen prijzen voor hetzelfde type hekwerk ook nog eens onderling bij hekwerkspecialisten. Een goede oriëntatie van de prijzen bij verschillende bedrijven is dus van groot belang.

 

Als u voor uw bedrijf een hekwerk aanvraag doet liggen de prijzen vaak hoger. Vaak moet er nog een vorm van beveiliging in het hekwerk worden gebouwd. Er wordt bij veel zakelijke hekwerk aanvragen gekozen voor een elektrische poort die overgaat in een stalen hekwerk. Schuifpoorten en slagboomwerken maken vaak onderdeel uit van het assortiment van hekwerk bedrijven. Omdat u meer betaalt als een zakelijke klant is het ten zeerste aan te raden om meerdere offertes aan te vragen. Wanneer u de aanvraag doet kunt u gebruik maken van de concurrentie die heerst tussen de bedrijven. Zij weten namelijk dat u nog meer offertes zult ontvangen.

http://www.hekwerk.co/utrecht/soest/