Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Waarom je Office 2016 moet kopen

Bijna iedereen heeft programma’s nodig als Word en Powerpoint en daarom is het wellicht een goede keuze om Office 2016 te kopen. In dit artikel lees je over de redenen om Office 2016 te kopen.

Office 2016 kopen kan zeer voordelig

Het kopen van Office producten lijkt heel duur. De nieuwste Office 2019 is namelijk 60 euro voor een licentie van een jaar. Zo duur hoeft het gelukkig niet te zijn. Je kunt ook gaan voor een versie beneden Office 2019. Dit is Office 2016 en deze kun je bij GameKeyDiscounter voor maar 25 euro kopen. Dat scheelt een hoop en de meeste mensen gebruiken nog Office 2016. De allernieuwste versie heb je voorlopig nog niet nodig.

Alle handige programma’s in één

Office 2016 is een licentie waarin allerlei programma’s zijn inbegrepen voor één vaste prijs. Iedereen heeft wel een programma nodig om teksten te kunnen verwerken of om presentaties te maken. Wellicht heb je dit nodig voor school of voor je werk. In Office 2016 zitten verschillende programma’s zoals Word en Powerpoint. Ook is Outlook tegenwoordig inbegrepen voor je mails. Op internet kun je de hele lijst met inbegrepen programma’s vinden.

De beste versie voor jou

Office 2016 heeft verschillende versies voor verschillende soorten gebruik. Zo is er student, home en business. Elke versie is net een beetje anders zodat er voor iedereen een geschikte versie van Office 2016 te vinden is.