Neon verlichting is ideaal m de buitenkant van uw bedrijfs- of winkelpand aan te kleden. Dankzij deze verlichting zal uw pand meteen in het oog springen. Dat is echter nog niet genoeg. Het is ook belangrijk dat het interieur van uw bedrijfs- of winkelpand er goed uitziet. 3TAC is een bedrijf waar u terecht kunt voor het aankleden van zowel de buitenkant als de binnenkant van uw zaak. Daarmee biedt u uw klandizie een unieke en aansprekende omgeving en bovendien een gevoel van luxe oproept. In overleg wordt de intensiteit en de kleuren van de neon verlichting bepaald. Heeft u bijvoorbeeld een logo? Dan kunt u dat terug laten komen in de verlichting van uw pand.

Lichtreclame met neon verlichting voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u ’s avonds door de stad loopt ziet u dat vrijwel elk pand wel oplicht. Dit geeft een schitterend beeld. Toch zit het meestal wel een commercieel doel achter deze mooie verlichting. Lichtreclame met neon verlichting wordt door veel bedrijven gebruikt om hun bedrijfsnaam meer bekendheid te geven en hun bedrijf bijna letterlijk in de spotlights te zetten. Als u ook gebruik wilt maken van deze manier van promoten, dan zult u er wel voor moeten zorgen dat u met uw hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Daarvoor heeft u een bedrijf als 3TAC nodig. Een echte specialist in het op maat maken van originele lichtreclames die het oog van uw doelgroep trekken.

Neon verlichting in combinatie met doosletter, zo valt u echt op!

U ziet doosletters regelmatig voorbijkomen aan de gevels van winkels. Deze letters zijn speciaal ontworpen zodat ze opvallen en in één klap de aandacht trekken van potentiële bezoekers. Dus waarom zou u deze niet voor uw eigen bedrijf gebruiken? Sterker nog, laat ze nog meer opvallen door er neonreclame van 3TAC aan toe te voegen. Dankzij de diensten van deze specialist zet u de concurrentie in de schaduw. En dat hoeft helemaal geen schreeuwerige bedoeling te worden. U heeft zelf altijd inbreng in het uiteindelijke ontwerp en u kunt altijd maatwerk verwachten voor de gevel van uw bedrijfspand.