Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Metselbedrijf Bakker

Bent u op zoek naar een vakkundig metselbedrijf die altijd gaat voor de allerbeste kwaliteit? Met metselaars die met u meedenken en in één oogopslag zien wat er gedaan dient te worden om uw huis weer in goede staat te krijgen? Dan bent u bij Metselbedrijf Bakker aan het juiste adres. Het bedrijf, gevestigd in Noord-Holland staat voor u klaar voor onder andere metselwerk en gevelrenovatie voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Metselbedrijf Bakker heeft jarenlange ervaring met grote en kleine projecten bij zowel bestaande- als nieuwbouw en zelfs bij verbouwingen. Wij voeren graag al uw metselwerkzaamheden uit met veel kennis en ervaring en gaan daarbij altijd voor een mooi resultaat!

Meer over Metselbedrijf Bakker

Het professionele metselbedrijf bestaat sinds 2006 en is gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Jisp. Met een klein, deskundig team, bestaande uit eigenaar Sander en twee gespecialiseerde ZZP’ers voeren zij werkzaamheden uit zoals metselen, voegen, gevelonderhoud en -reiniging, gevelrenovatie, lijmwerk werkzaamheden, impregneren en meer. Onderhoud van uw metselwerk en gevels is erg belangrijk om uw huis in optimale staat te houden. De buitenkant van uw gehele huis moet door de wisselende weersomstandigheden en door andere vervuilende elementen veel doorstaan. En met het vakmanschap van Metselbedrijf Bakker ziet uw gevel en metselwerk er weer als nieuw uit en kan deze weer jaren mee.

Neem contact met ons op

Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor het uitvoeren van uw metselwerk in zaandam of wilt u een metselbedrijf voor het metselwerk van uw woning in Amsterdam inschakelen? Neem dan contact op met Metselbedrijf Bakker. Geef ons een belletje via 06-43207015 of vul het contactformulier op onze website in.

http://www.metselbedrijfbakker.nl/