Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Lamellen voor het zwembad

Een huis in de duurste wijken van Londen en dan de grond in gaan verbouwen. Rijke ondernemers leggen snel vier tot acht miljoen neer voor het aanschaffen van een huis in hartje Londen om er dan vervolgens de grond in te bouwen om daar onder andere een zwembad neer te zetten, bioscoopzaal en nog veel meer, je kan he zo gek niet bedenken. Dit wordt gedaan, omdat de grond ontzettend duur is in Londen om vervolgens het resultaat met winst te verkopen. Gelukkig hoef je voor een overdekt zwembad geen lamellen aan te leggen.

 

Niet iedereen woont in de duurste wijken van Londen en willen misschien toch graag een zwembad aanleggen in de achtertuin, of deze nou groot of klein is. Bij zo’n zwembad in de achtertuin is het waarschijnlijk een goed plan om te investeren in goede lamellen afdekking waarmee het zwembad goed afgedekt kan worden.

 

Wanneer u ervoor gekozen heeft zo’n zwembad te realiseren wil je uiteindelijk zoveel mogelijk gemak en kwaliteit. Bij APP kunt u terecht voor gemak en kwaliteit voor uw zwembadlamellen. Uw lamellen zullen bijvoorbeeld openen en sluiten met slechts een enkele druk op de knop. Door zwembadafdekking lamellen kunt u het zwemseizoen verlangen door de goede isolatie van de lamellen. Door de goede isolatie blijft de temperatuur van het zwembad wat hoger dan het normaal zou zijn. Dit bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

 

Met de zwembadlamellen houd u troep en ongewenste gasten buiten, zoals eenden die graag een duik zouden hebben genomen in uw zwembad als het misschien wat warmer weer zou zijn. Met de veiligheid is ook rekening gehouden. Kinderen en huisdieren zullen niet direct in het diepe water vallen en belanden juist op de afdekking. Bij APP kunt u ook terecht voor alle accessoires voor uw lamellenafdekkingen, zoals een afwerkplaat of een vaste klep.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/